torsdag, februari 27, 2014

Tittut!


Plötsligt händer det - ett nytt inlägg här på bloggen! Bättre sent än aldrig, väl? ;)
Nu har det blivit lite vårigt med pasteller här hemma. Härligt när dagarna blir ljusare och ljusare, men just idag är det rätt grått och trist. Jag skulle faktiskt ha föredragit snö och kallt på sportlovet, det är ju så härligt att promenera på isen och åka på utfärder med snöskotern.


För ett tag sen önskade jag mig en lång bänk framför fönstret och mannen var redan på väg för att köpa byggmaterial, men jag velade fram och tillbaka... Plötsligt slog det mig att gamla symaskinsbordet och klaffbordet var i samma nyans och hade samma höjd! Så nu står dom bredvid varandra, bakom soffan. Och jag är nöjd :) Dom enkla förändringarna är ofta dom bästa! Lika så enkelt är det inte att förändra dotterns rum, som vi håller på med nu. Vi har rivit och skrapat bort tapeterna, mannen har spacklat och slipat och kanske ikväll blir det målat. På en vägg ska hon ha en mönstrad tapet. Jag får återkomma med bilder senare.


Som sagt, skönt med sportlovet och hela familjen hemma! Faktiskt så har jag varit hemma lite längre än så. Man kan väl säga att jag hade turen att snubbla strax framför Väggen. När huvudet inte förstår att man behöver ta det lugnt ibland så säger kroppen stopp till sist. Det är verkligen inte lätt att varva ner när man är en person som alltid har tusen tankar i huvudet och många projekt på gång. Dessa veckor har jag fått öva mig på att göra saker och ting långsamt - allt behöver inte ske GENAST. Jag blev så glad nu idag när jag kände att äntligen har jag lust att fotografera igen! Hoppas ni gillar bilderna :)

8 kommentarer:

alegni sa...

Tittut på dig själv!
Fina vårpasteller i ditt vardagsrum. Själv suger jag på karamellen ett tag till, men där det smäller, smäller det ordentligt (tror jag). ;)
Skönt att du kunnat ta det lugnt ett tag. Väggen är inget man vill krascha i. I know...
Fortsätt ta det easy! Kram!

Liljas Corner sa...

Hoppas, hoppas att fotograferingslusten sitter kvar och växer! :) Finfint inlägg!
Ses snart!

Kamomilla sa...

Roligt med fotolust och inlägg! Kom bara ihåg att simma lugnt! Tur att du såg väggen i tid!

Anonym sa...

Känner så igen, det är förändringarna man skapar med små medel som jag oftast gläds mest åt.

Ta hand dig. Kram ♡

Lyckoslanten sa...

Gillar bilderna och AC Style!
Fiffigt med bord som synkar och att kunna använda det som redan finns.
Fint att du har lyssnat till kroppens signaler. Lycka till med dotterns rum och sköt om dig! ♥

Livet på Vestergård sa...

Gillar verkligen bilderna! Hoppas att du kan vila ordentligt nu, trots renoveringen av dotterns rum. Visst har man saknat skoterturer och promenader på isen det här sportlovet.
Ta hand om dej!

الصفوة جروب sa...

شركة تنظيف كنب بالقطيف
شركة تنظيف مكيفات بالقطيف
شركة تنظيف مطابخ بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف

الصفوة جروب sa...

شركة ماسة لمكافحة الحشرات
شركة ماسة لرش المبيدات
شركة ماسة لمكافحة الحشرات بالاحساء
شركة ماسة لمكافحة الحشرات بالرياض