söndag, november 24, 2013

Hallå där!

Länge sen sist! Ja, för min del, vill säga.
Ni däremot verkar tydligen fortfarande hälsa på här och det blir jag så otroligt glad för!
Jag får då och då nya följare och gillare, samt rätt ofta frågan: "När ska du blogga igen?"
Så varsågod - några foton till just dig, som har sagt några vänliga ord till mig :)
 

 
Kameran har inte alls legat och samlat damm, men stor del av fotona är på mina nära och kära och privata tillfällen som jag inte vill dela här på bloggen. Visst har jag också fotograferat naturen, blomster och lite inredning. Det går inte att planera in sin inspiration, den måste komma spontant. Buketten på dessa bilder gjorde min pyssliga, mysiga dotter i slutet av september, av vad som fanns kvar i rabatterna.

 
En förmiddag såg jag plötsligt genom köksfönstret hur massor av småfåglar - jag räknade till fem olika arter - flög runt på gården, jagade varandra och tvättade sig i vattenpölarna. Så otroligt söta! Utanför köksfönstret finns också det stora prydnadsgräset, som jag gillar så mycket. Magiskt med daggdroppar i det på hösten och senare frost.
Till sist en bild på den fantastiska hortensian, fortfarande så här tjusig när det började bli oktober!
 
Nu har vi börjat julpynta här hemma, faktiskt redan förra helgen ;) Ska försöka få med några bilder på bloggen, annars kan man kika in på Instagram (@strandviksvillan) om man har ett konto.
 


5 kommentarer:

Liljas Corner sa...

Jag trodde ju knappt mina ögon då det stod StrandviksVillan högst upp i bloggrollen ;) Roligt att se ett inlägg från dig.

Det är bra att ta annat än bloggbilder också. Jag tycker att de få bilder jag tar är just bloggbilder - jag måste bli bättre på att ta bild av nära och kära.
Buketten var så fin. Bra samarbete där! Och söt pippi :)
Jaa, visa julpynt!

lyckobo sa...

Nå hallååå! Roligt att höra från dig, och jag har tydligen missat förra inlägget också? Jättefin bild du skickade till fototävlingen, den vann väl? Hos oss beundrar vi också de söta små fåglarna, men attans vad dyrt det blir att hålla dem mätta i vinter...men om man börjar så...

Vi "ses"!
Ha det så bra!

Lyckoslanten sa...

Vackert inlägg och trevligt att läsa även om jag får följa dig på instagram. Fint att hålla det privata privat. ♥

alegni sa...

Mysigt med inlägg på denna blogg!!
Jag är nog som Lilja, tar alltför sällan bilder på nära och kära. Men det beror väl på att jag oftast bara har en sådan runt mig.
Skön adventstid till hela familjen!
Kramis

Blogger sa...

Do you need free Google+ Circles?
Did you know that you can get these AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?