måndag, april 22, 2013

Vår och nya tag

 
Plötsligt slog det mig igår - min beskrivning för bloggen: Små saker som gör min vardag lite vackrare och trevligare! Jamen visst ja, det är ju därför jag ska göra nya inlägg, så jag får dela med mig av dessa små saker :) Utan att gå in på detaljer, så har jag visst inte riktigt kunnat se dom små sakerna denna långa vårvinter, men nu känner jag att jag har vind i ryggen och sol i ansiktet igen :) Tar och börjar med en bild som är tagen för flera veckor sedan. Ville visa er den stora fina lyktan som jag fick till julklapp. Nu ska jag skynda mig och ta några nya foton för kommande inlägg, innan det är dags för jobbet.

13 kommentarer:

Kamomilla sa...

Många saker som vaknar till liv på våren :)

Anette Ryan sa...

Vad härligt att du hittat din mening med bloggen igen. Jag har saknat att se vackra bilder från ditt hem. Älskar den fina lyktan, så snygg och STOR!
Kram Anette

Ninette sa...

Det låter bra det! Välkommen tillbaks i bloggvärlden! :) Våren gör minsann underverk för humöret - jag är så mycket piggare och gladare och har ork nu när det är sol och lite varmare! det var en alltför lång vinter

alegni sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
alegni sa...

Önskar härmed frun välkommen tillbaka och hoppas på många trevliga inlägg framöver!
Kramkram

kaffeochkanelbullar sa...

Vad roligt att du är tillbaks! Du brukar ha så fina altan tips att dela med dig av och sådana är åtminstone jag i behov av, tack ;-)

Vekarus sa...

Kaunis lyhty! Ihanaa viikkoa!

Livet på Vestergård sa...

Så roligt att se att det kommer inlägg från Strandviksvillan igen :)

Nette Cecilia sa...

Har nog undrat vart alla bloggare tagit vägen ,Fin lykta det där ,kram Nette

Sommarro och vinterbo sa...

Fin fin lykta! Kul att få följa dina inlägg igen :)
Ha de fint!
Kram

Lilja's Corner sa...

Nya tag nu då! Härligt om du känner medvind och solstrålar. Ser gärna lite bilder nu då vi inte hälsat på på ett tag. Fast egentligen borde jag väl hälsa på istället för att vänta på bilder ;) Ha en fin vecka!

Lantligt i smultronbacken sa...

Härligt

Kram Teres

villa carolina sa...

Jätte fin stor lykta =) Passar bra där!