söndag, mars 17, 2013

Söndagsbilder med nya kameran


 
Vilken otroligt fin söndag det har varit! Vintern när den är som bäst - även om det råkar vara halvvägs in i mars. Varje år känns det overkligt med så många timmar solsken per dygn, efter den långa mörka vintern. Nu suger man i sig så mycket ljus man hinner, minsann! Nya kameran fick följa med ut en sväng, men jag är fortfarande helt klart i inlärningsstadiet. För er som undrade så kan jag berätta att min nya kompis är en Canon EOS 650D och den har många nya funktioner jämfört med min förra kamera. En av dom viktigare egenskaperna för min del, är att man kan fotografera bättre även med dåliga ljusförhållanden. Nu gäller det att öva, öva, öva och det har jag inget emot ;)
 
 
 

 
Ett par vintriga bilder av StrandviksVillan kom med här också. Måste erkänna att det är med blandade känslor jag ser fram emot våren och sommaren. Massor med idéer vad jag skulle vilja göra med trädgården och uteplatserna, men samtidigt en massa projekt som borde och måste färdigställas. Somrarna är liksom alltid för korta... Man får ta itu med en sak i taget, enligt humör, ork, tid och ekonomi. Jomenvisst ska det bli härligt med vår snart!!


14 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Alltid spännande att utforska världen med ny kamera ,lycka till med nyförvärvet ,Nette

Anna-Lena sa...

Roligt med en ny "leksak"! Jag har funderat fram och tillbaka i många månader nu, men ännu inte slagit till. Tror dock att jag börjar ha på klart vad jag vill ha nu, men jag måste spara liiite pengar till innan det blir något köp :-)

Kamomilla sa...

En spännande kameraresa!

kaffeochkanelbullar sa...

Kul med ny kamera!
Hur bred eller djup, eller hur man säger, är er altan som har tak? Vi har planer på att sätta upp tak över våra också, för att man ska kunna använda dem mycket mer. Ibland blir man lite galen av "dynplockandet" fram och tillbaks ;-)

Livet på Vestergård sa...

Så roligt med ny kamera! Ja nu har vi verkligen fått ha fint väder och då går man ju gärna ut med kameran. Jag längtar verkligen efter våren :)

alegni sa...

Vad roligt att du äntligen fick ändan ur och skaffade den där nya grejen, så länge som du funderat på den. :)
Den ser desssutom ut att göra ett gott jobb.
Kramkram

Drömgården sa...

Roligt med en ny kamera! Vackra vinterbilder av huset!
H. Kitty

Christina sa...

Roligt med ny kamera. Vad hade du för någon innan? :)

Lilja's Corner sa...

Jag brukar också ha lite blandade känslor inför våren och alla projekt. Men i år kommer jag att va så mycket ledig så jag känner att det kommer att gå bra. Jag får va hemmafru/trädgårsmästare/målare 3 dagar i veckan medan J är i jobbet. Mitt sommarjobb :)

Härliga bilder på huset. Tänk, om två månader grönskar det! Lycka till med nya kompisen!

Lilja's Corner sa...

Eh, 2 månader lät mycket kortare i mitt huvud än då jag läste vad jag skrivit...

lyckobo sa...

Grattis till nya kameran, så fina bilder du tagit! Fick du knäppt något av norrskenet igår? Kan tänkas att det är massor att lära sig! Själv kör jag endast AUTO...då man inte annat kan ;)
Bilder från arb.rummet finns på bloggen nu :)

Ha det fint!

Lyckoslanten sa...

Grattis till nya kameran! Även om det är mycket ljusare nu missar man ofta det bästa ljuset i veckorna. Det ser ut som om du har fått ett fint verktyg. Jag kan inte mycket om kameror, jag har en 600D. ;o)
Fint att se Strandviksvillan i solsken! ♥

Marie Söderberg sa...

ahhh gillar närbilderna//Marie

blockethuset sa...

Fint hus...och visst är det som du säger..sommaren innebär mycket projekt också!