söndag, september 23, 2012

Söndagsbilden v.38


 
Med dessa Söndagsbilder vill jag bara berätta hur mycket jag älskar att bo vid havet och på landet!! Att kunna uppleva naturen och alla årstider, få avnjuta vad naturen bjuder på i form av svampar och bär, växtlighet och vackra vyer. I arkivet finns många, många foton från små utflykter vi gjort, bland annat de två senaste helgerna. I nästa inlägg får ni dock se bilder som är lite äldre än så.
 
Imorgon byter vi landet mot stan, då vi åker iväg till Helsingfors för ett sjukhusbesök med vår Lillebror igen. Alltid lite spännande, men det ska nog gå bra. Lillebror ser fram emot tågresan och att ha mamma och pappa för sig själv :) Som vanligt ska vi försöka hitta på nåt kul också, för att lätta upp resan. Ha en fin ny vecka allihopa!

8 kommentarer:

Kamomilla sa...

Lycka till med stadsresan! och wow vad fina bilder!

alegni sa...

Den där utsikten är jag riktigt avundsjuk på. Lite vatten som rinner förbi här är det enda vi saknar... och så att du skulle bo närmare!
Kram och ha en bra resa!

Vicky sa...

A really lovely place to live!
Vicky x

Petra sa...

Jag kan inte annat än instämma i dina tankar kring att bo på landet och vid havet! Underbart! Lycka till på resan till er och lillebror!

A House With A View sa...

Ja men guuuuuuuuud så vackra foton!!! Och visst är det något alldeles särskilt med ett hav!! Jag njuter varje gång jag kommer till havet!!

Önskar er en bra resa till Helsingfors och stooooooooort tack för din jättefina kommentar hos mig, den värmde!!!

Kraaaaaaaaaaam aka

Anette Ryan sa...

Vilka härliga bilder. Vem skulle inte vilja bo vid vattnet? :)
Hoppas ni får en trevlig tågresa till stora stan.
Kram Anette :-)

Lilja's Corner sa...

Havsutsikt är nog verkligen en lyx. Men absolut också att få bo nära skog och mark som det bara är att gå ut i när som helst!

Hoppas allt går bra på resan! Hälsa Affe-paffe :)

Lilja's Corner sa...

Ps: Härliga bilder! :)