fredag, februari 24, 2012

Fly, fly away...


Dom gånger jag ger mig iväg för att shoppa utan att egentligen behöva eller söka nåt speciellt - det är då jag ramlar över dom där sakerna som jag länge fantiserat om! En av dom är den här ballongen med vackert sidentyg som man kan ha en lampa i. Vet inte varför jag gillar den så mycket, men jag är ju svag för lite orientaliska detaljer. Det får jag ta och göra ett skilt inlägg om senare ;) Någon lampa har jag inte inuti, åtminstone just nu, men kanske senare om jag flyttar den till nåt annat ställe. Ballongen fick jag tag på i denna tjusiga affär för ett tag sen och då fanns dom också i andra färger.


Ha en mysig fredagskväll! Det har säkert många nu när det blir sportlov och semester! Även i vår familj är vi alla lediga nästa vecka.


11 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Men, har du en sån lampa?! I want one too! Så fin!

Jättefina bilder, ser så snyggt ut där i bakgrunden.

Kramkram!

Anna-Lena sa...

Så fint! Jag har kollat på dem flera gånger också. Den gråa funderar jag på till E:s rum men jag måste få rummet lite mera färdigt innan jag kan bestämma mig.

Kamomilla sa...

OOH! Jag vill ha juh!! Vilka färger fanns det?? Och quanto kosta?

alegni sa...

Vad bra den passar hemma hos er!
Njut av helgen, ljuset och allt annat också! Kramis

Vecka - Vecka sa...

Vad fin den va! Passar bra där!
Ha en skön helg!

Älskade pion sa...

Den var ursnygg.Vill ha.;)Kikar in för att önska dig en skön helg.Kraaaaaaaaaam Ulrika

Beas sa...

Verkligen fin!

Lyckoslanten sa...

Men så bra den där passar hos dig! Ja, den är verkligen vacker! ♥

lyckobo sa...

Oj, en sådan skulle gärna få flytta till oss också, fast vet inte om den skulle passa in riktigt, men snygg är den! Lyckans er som får ha semester tillsammans, hos oss är alla lediga utom jag, buhuuu :(, men den som väntar på något gott! I april blir det ledigt, och en långweekendresa med gubben!
Ha en skön helg och semester!!!

Livet på Vestergård sa...

Snyggt! Dottern stod och höll i den i dag när vi var in i den affären. Jag gick faktiskt därifrån tomhänt den här gången.Men ett annat ställe gjorde mig destu mer inspirerad :)

Cc sa...

Den var verkligen jätte fin. Kram