söndag, januari 08, 2012

TrettondagshelgenÄntligen vintervitt ute! På lördagen hade vi otroligt vackert väder med solsken och ljusare blev det inomhus när jag städade bort julen. Lika trevligt som det är att julpynta - så visst är det lika uppiggande att plocka bort allt igen! Själv vill jag inte hoppa direkt från jul till vår - det heter ju att man ska leva i nuet, eller hur?  En riktigt bra långhelg har vi haft nu, med sovmorgnar, middag hos mina föräldrar, pysslat med ett som annat här hemma och en liten dejt med mannen ;)


I morgon hoppas jag hitta inspirationen till att ta fram symaskinen! Kanske, kanske inte... Tyget har legat och väntat sedan i våras :P

8 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Så fina bilder! Jag håller med dig, jag vill inte heller hoppa direkt till våren nu i januari. Det känns helt fel! Jag väntar nog ett tag med att plocka fram ljusa pasteller och blommiga kuddar.

Systrarna Hjertén sa...

Fint vinterpynt, ska prova ngt liknande.

Mvh
Frida

alegni sa...

åh, den där översta bilden är jättevacker!
du har rätt, inte är det vår än. plockar vi fram vårpastellerna redan nu, har vi förbrukat dem när det blir vår på riktigt.
kram och ha en fin vecka!

Monica sa...

Fina bilder...
min symaskin borde också göra ett par gardiner men... kanske nästa helg..
Jag vill inte heller börja vår ännu, lite tulpaner kanske,men nu ska vi ha vinter först.

Ha det bra
Monica

Lussan sa...

Jätte vackra och mysiga bilder.

Ha det gott/ Kram Lussan

Lilja's Corner sa...

Oj, man skulle ha er utsikt... ;)
Mitt försök att byta ut julen blev jag inte riktigt nöjd med. Nu känner jag att jag vill ha mycket ljust, och så kanske jag ska försöka mig på turkos... Silver och glas som du har där på brickan ser riktigt lockande ut också.

Hur blev det med symaskinen? ;)

Louise sa...

Vackert vintrigt på alla dina bilder!!

Kickan Style sa...

Vilken vacker bricka, fylld med finheter!! :)