lördag, oktober 22, 2011

VinterförberedelserNu har jag laddat upp för mörka kvällar med tända lyktor utomhus. Korgen är fylld med oljeljus i både större och mindre storlek, beroende på var dom ska placeras.

 


Möblerna av polyrotting får stå kvar under altantaket över vintern. Dom lär ju ska klara sig utomhus, så länge man inte använder dom i minusgrader. Har du några erfarenheter av polyrotting och vinterförvaring? Idag ska vi, hela familjen, röja upp hemma på gården inför vintern. Plocka bort grejer (och skrot), fixa lite med veden och ställa till inför snöröjning bl.a. Sen är det ju också mycket trevligare när snön smälter i vår att slippa se allt som ligger omkring...

 

På bänken i köket, bredvid altandörren, får ljuskorgen stå. Jag har helst tända lyktor på altanen, för då kan man se dom även inifrån.

Ha en fin lördag du som läser!

11 kommentarer:

alegni sa...

som sagt, vi tänker så lika så man kunde tro vi varit en och samma person i ett tidigare liv ;)
fina bilder, renskinnet passar perfekt där i din nya korgstol!
kramkram

Anna-Lena sa...

Vi förvarade våra polyrottingmöbler under taket på terrassen förra vintern och det gick bra. Inga sprickor eller andra fel. Det där skinnet är nog sååå fint! :-)

Älskade pion sa...

Ha en riktigt mysig helg vännen.Fina bilder du bjuder på,ögonfröjd.;)Kram Ulrika

Gugis Pärlor sa...

Det känns allt lite vemodigt att så snygga och fina grejer blir oanvända över vintern. Men vad kan man.. inte så mycket att göra åt i det här klimatet? Njut av alla ljusstunder istället!

Kram Gugi

Susanna sa...

Så fina bilder. Ser så skönt ut. Skulle inte ha något emot att kasta mig ner i stolen med en filt omkring mig och en kopp kakao i handen. Och så bara sitta så i lugn och ro, allra helst för mig själv en stund. Jättefin tomt!
/Susanna

elisabet sa...

Taas kerran niin upeita kuvia.Olet kyllä taitava valokuvaamaan. Mukavaa lauantaita.

Kamomilla sa...

Oooh- vackert!

Casa of Mia sa...

Åh så fina bilder du tar!

Galleri MochB sa...

Bra att vara förberedd! Brukar vara för lat att tända på vår veranda, men då jag nångång gjort det är det nog så mysigt när man ser lyktorna inifrån... :O)

Lilla Kullan sa...

Mysigt och fint som bara den.
Kram Stina

Livet på Vestergård sa...

Så vackert med skinnet i rottingstolen! Vi plockade faktiskt bort våra polyrottingmöbler. Kanske man borde låtit åtminstone en stol stå kvar för vinterns soldagar :)