söndag, juni 12, 2011

What a weekend!


Vilket veckoslut vi har haft!! Fantastiskt väder med ibland över 30 grader - i skuggan!! - och jag var ledig från jobbet både fredag och lördag. Mannen tog även han ledigt på fredagen efter en koll på väderleksrapporten ;) Vi har fått massor uträttat här hemma. Bland annat tvättat och oljebehandlat trappa och altan, målat altanräcket ett varv, planterat några buskar och sommarblommor, klippt gräset, rengjort ventilationsaggregatet... Svettigt värre :)  Men vi har också slappat, solat, barnen har badat i havet, vi har ätit borta två gånger och blivit bortskämda med fotvård av min mamma som utbildar sig just nu.

Mina första allium slog ut nyligen. Jag hade gått och kikat på dom ett tag och undrat över varför dom där tulpanerna hade så jättesmå knoppar... Hahaha - jag hade ju glömt att jag planterat allium! Det är inte ofta jag visar bilder av barnen här i bloggen, men nu bara måste jag göra ett undantag och visa lillprinsen min.
8 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så fina! Jag planterade också såna i somras men har tyvärr inte sett röken av dem i år... Det får bli ett nytt försök i höst!

En vacker vardag sa...

Supersnygga pics! Ha en fin start på den nya veckan. Kram

alegni sa...

altanuppfräschningen ser verkligen spännande ut och lillprinsen med näsan i din blomma är så söt :)
ja, vilket väder vi haft! det var lite chockerande att vakna till 12 grader och kraftig nordlig vind på villan i går, men samtidigt svalkade det rätt skönt.
have a great week! kramis

Lyckoslanten sa...

Visst var det en helg värd att minnas! Bra att ni fick mycket gjort och så söt han är lillprinsen din! ♥

Susanna sa...

Allium har jag också velat ha länge! Kanske blir det till nästa år :) Hur länge blommar det månne? Hihi, vad fina bilder du visar. Och han är nog lik sin pappa och farbror :) Visst?
Ha det bra!

Puumuli sa...

Mina alliumlökar har just blommat ut, de är verkligen härliga stora bollar. Ja, svettigt har det varit hos oss också hela veckan men nu har det blivit svalare. Det är nog regn på väg och det är mer än välkommet!

Ha en fin dag!

Kram
Sari från Puumuli

Linda sa...

Vackra blommor, och vackra bilder! Roligt att lillprinsen fick vara med på ett hörn! :)

Kram Linda

Fröken Kråknäs sa...

Hihi! Jag gick också och funderade över vad det var för konstiga växter som dök upp i rabatterna. Jag hade ju inte planterat något. Då visade det sig att maken hade investerat i allium och glömt berätta det. Helt fantastiska växter med sitt utseende.

Ha det gott!
Kram Katarina