tisdag, mars 08, 2011

Man har väl rätt att ändra sig ibland...

Det är ju bara sååå typiskt mig... Räcker med att se några sköna bilder så börjar kugghjulen i inredningshjärnan snurra. Nu när jag har fixat till vardagsrummet med rätt mycket svart-vitt, så ser jag dessa härliga bilder ifrån Zandvoort och börjar fundera... skulle det inte ändå vara mysigare med lite mjuka nyanser av brunt, linne, cremevitt...?


Väldigt tilltalande sovrum! Särskilt när man sitter här, mätt i magen av en stor fastlagsbulle, och vet att man har många sysslor att ta itu med ännu i kväll... Bara att resa sig och sätta igång ;)

10 kommentarer:

Linda sa...

Ja men visst äår det fint, vardagrummet på bilden! Men sen så gillar jag nog bilderna jag sett från ert vardagrum också! :)
Det är ju lite det som är problemet för en inredningsnörd, man kan inte ha alla fina stilar man gillar, inte på samma gång iallafall! ;) Kanske man borde ha flera hus att inreda! ;)

Kram Linda

En vacker vardag sa...

Hi, hi...inrednings'oholic kanske? Själv tycker jag det är jättesvårt nu när vi planerar huset. Att slå fast vilken stil och färgsättning man skall hålla sig till. Det finns ju så mycket fint. En dag tilltalar en stil och en annan dag en annan!

Inspirationsbilderna är härliga, men det är ert vardagsrum också. Du har all orsak att vara nöjd med det som det är :)

Ha en skön kväll!

Kamomilla sa...

Ja inte är det lätt inte, när man helst skulle ha alla stilar! hur många hus borde man ha?

Vardagslyx sa...

Ja, det finns ju så många stilar som är fina! Inte lätt att bestämma sig:-)

Kram Pernilla

Annies Blå sa...

Vilka härliga inspirationsbilder. Men vitt-svart är ju nog också otroligt snyggt. Skulle du ha ett cremefärgat rum skulle du säkert i stället hitta supersnygga bilder på svartvitt :).
Roligt att du vill vara med i min utlottning.
Kram/Annie

Älskade pion sa...

Vackra inspirations bilder,men du har redan ett vackert vardagsrum.;)Ha en fin dag vännen. Kram ulrika

Så Vitt Jag Vet sa...

Helt otroligt vackert vardagsrum du visar.. Förstår att inrednings ideerna börjar arbeta...
Kraam
Sanne

Louise sa...

Nej det är väl meningen att det inte skall vara för lätt ;)
kalendern som du frågade om har jag köpt hos lokala lås-boden som har börjat saluföra en del inredningsprylar. men har också sett den i någon annan affär. AmandaB-collection.
Ha det gott!

Lyckoslanten sa...

Visst kan man bli förtjust! Vem vet så har du förvandlat vardagsrummet igen en vacker dag! ha det gott medan du tar dig en lång funderare! ♥

Leontine sa...

Visst är det märkligt, aldrig blir man nöjd.....Har själv grå-svart-vit färgskala i sovrum o beige-vit-brun i vardagsrummet men tvekar ändå över färgvalet....Byta färg, inte byta, byta, inte byta osv....
Velig man är ;-)
//Leontine