söndag, september 26, 2010

Söndagsbilden v 38


Vilket härligt soligt väder denna söndag har bjudit på! Jag och barnen har varit ute i drygt fyra timmar idag och jag har flyttat utemöblerna, tömt krukor med sommarblommor, grävt och planterat buskar med mera. Tänk att det kan vara så härligt att pyssla i trädgården! Svetten bara rann av mig, vi har rätt bra lä för vinden på vår gård. Den är så skön den där känslan efteråt också, när man är trött i kroppen, men uppiggad i sinnet :) Mannen har tillbringat hela dagen i skogen i älgjakten, så han lär nog också vara trött i kväll efter långa skogspromenader och massor av frisk luft.


Just nu är mina tankar alldeles proppfulla med inredning, pyssel, trädgård och annat! Vill göra så mycket, har massor med planer... Det lär nog ta lång tid innan jag hinner med allt, dessutom tillkommer nya idéer vartefter. Härligt att vara inspirerad, men såna gånger känner jag samtidigt att jag inte kan ta in mera intryck, för då börjar hjärnan gå på högvarv :D
Ha en riktigt avkopplande och inspirerande söndagskväll allihopa!

13 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Så härligt det är att vara ute o greja i trädgården.
Inget trädgårdsarbete för mig idag men väl en långpromenad i skogen.

Ha en mysig kväll, kram Marie

Nette Cecilia sa...

Det har varit en vacker dag ,du har också en jagande man ,dom här våra män i huset har också varit ute båda dagarna idag blev det ingen lycka i jakten men i går fick dom tre djur,Kram Nette

Fröken Fräken sa...

Jag har också ägnat mig åt trädgårdsarbete! Jag har nämligen varit ute och sprayat en lampfot!! :-D Fast det var sannerligen ingen värme, så nu värmer jag mig med köttsoppa.
Trevlig söndagkväll på dig!

Louise sa...

Du låter verkligen så härligt upplagd för hem , syssel och pyssel just nu! Roligt!! Själv har jag ingen bloggtorka men nog pysseltorka...idétorka på nya saker... kanske man snart får inspiration t.ex. via dig? Kram

En vacker vardag sa...

Ja visst har det varit en underbar dag idag. Vi var också ute flera timmar och det blossar ännu i kinderna. Härligt med mycket inspiration. Inte har du lust att sända över litet, jag har ett möte med en husförsäljare imorgon :)

Ha en skön kväll!

Livet på Vestergård sa...

Det har varit så skönt ute i dag. Det ser också ganska lovande ut till början av veckan :)
Ja planer har man i mängd och massor. Det är bara det att går inte så snabbt att förverkliga dem som man skulle vilja :)

Jenny sa...

Hej Vännen!
Låter som du haft en härlig dag i trädgården!

Ha en fin kommande vecka!

Kraam Jenny

Moster och jag sa...

Ja, idag har vi verkligen haft en härlig dag. Kanske fått batterierna laddade igen.
Här finns det så mycket jobb ut i trädgården men nu just är jag så slö.
Hoppas gnistan snart kommer igen..

Himmelriket sa...

Hallå,
tack för titten,
det finns ju receptfria tabletter i två pack att ha i väskan. Kostar 79 på apoteket.
By the way...mina tankar är åxå splittrade , det finns alltför mycket roligt att göra när man har ett eget hus, och gillar inredning eller hur? Man skulle kanske skaffa sig en koja i skogen, då behövde man bara plocka bort vissna löv....;)
Ha en bra vecka!

Sabina sa...

Visst var det en härlig dag igår. vi tillbringade dagen vid villan med att städa undan inför vintern.Men när det var så vackert ville man ju inte laga bort allt ännu, så några blomkrukor fick stå kvar ännu. Det lär ska bli soligt hela veckan! :)
Skön måndag till dig!
Kram Sabina

alegni sa...

jag tänkte också be om du kunde dela med dig lite av din inspiration...? i mitt huvud ekar det alldeles tomt just nu. nå, kanske helgens tammerforsresa får en ändring till stånd. *hoppas*

Vardagslyx sa...

det där känner jag igen! har också en massa tankar i huvudet, idéer som jag vill förverkliga. men tiden... När ska man hinna?!

Ha en bra vecka!

kram pernilla

Gugis Pärlor sa...

Underbart väder! Och riktigt hett i solen. Litet svårt att veta vad man ska ha på sig. I sol är det varmt medan det i skuggan känns kyligt. Tror att ideerna kommer med hösten och vintern. Man vill gärna pyssla med nåt mörka kvällar ;O)

Kram Gugi