söndag, september 12, 2010

Söndagsbilden v 36


Ibland fotograferar jag objekt bara för dess struktur eller för färgnyanserna tillsammans. Detta är en sån bild som jag nu hittade i mitt "arkiv". När jag kom hem från jobbet igår fick jag det trista beskedet att min dator varit med om en "liten olycka"... Som tur var hann mannen rädda hårddisken och alla mina foton! Dom är jag mycket räddare om än datorn i sig och nu fick jag mig en knäpp på näsan för att jag inte varit flitigare med att göra säkerhetskopior. Vi får se senare idag hur min dator mår, men helt ute ur leken är den åtminstone inte.

Nu har vi firat vår 4-åring i två kvällar och jag har min sista semestervecka framför mig - härligt!! En hel massa har jag tänkt att jag ska hinna med, men får väl som vanligt vara glad om jag hinner en bråkdel ;) Denna förmiddag har vi åtminstone rengjort ventilationsaggregatet och alla takventiler och jag "råkade" visst börja möblera om och städa i allrummet! Jaaa, det har ju faktiskt sett likadant ut där ända sedan i februari ju! Mannen konstaterade att det betyder trubbel att ha frun hemma en hel vecka *fniss* Om han bara skulle veta hur lång min lista är! Jo förresten, ett efterlängtat projekt har blivit färdigt i trädgården också, jag ska visa så fort jag har tagit och överfört bilder!

Skön söndag till alla besökare!

10 kommentarer:

En vacker vardag sa...

Enkelt och vackert säger jag bara. Vilken fasa med datorn. Själv har jag en jättegammal dator (passar ju mig iofs) och borde byta innan den kraschar. Är bara så himla ointresserad av teknik så jag skjuter på det hela tiden.

Ditt nya projekt låter spännande. Väntar på uppdatering. Visa gärna allrummet också. Söker inspiration till huset.

Ha en skön söndag!

Livet på Vestergård sa...

Jag har alltid tyckt att såna snörrullrar är så vackra!
Önskar dig en skönt kreativ semestervecka.
Kram Kicki

Louise sa...

härligt med semestervecka! njut av den! kram

Fröken Fräken sa...

Tsss! Klart att man måste få dra igång en liten ommöblering, jag förstår inte alls vad din man menar?! Så skönt att vara ledig, jag skulle ju inte säga nej till någon vecka ledigt. I varje månad! ;-D

MOKKASIN sa...

Fin bild!
Panik när sådant händer med datorn. Jag är fullkomligt värdelös på backuper så när det väl går åt pipan då gör det verkligen det...nu fick jag lite rysningar ;-)

Ha en härlig sista semestervecka!
kram!

MOKKASIN sa...

Fin bild!
Panik när sådant händer med datorn. Jag är fullkomligt värdelös på backuper så när det väl går åt pipan då gör det verkligen det...nu fick jag lite rysningar ;-)

Ha en härlig sista semestervecka!
kram!

Kamomilla sa...

Hihi, gissa bara vad min man tyckte om att jag var hemma nästan hela våren och sommaren. oj vad jag hade ideer... ;)

Fina bilder,jag förstår hur du tänker. Det finns mycket vackert omkring oss, i de mest oväntade motiv...

Lotta sa...

Kul med en semestervecka nu! Oj om jag med hade... Tråkig när datorn strular men hoppas att det snabbt fixar sej... Njut av dessa dagar och ha det så bra
-Lotta-

Galleri MochB sa...

Inte kul med datorkrascher! Miste ett halvt år i bilder på det sättet för några år sedan... Skönt med ledigt! Hoppas du får massor avbockat på listan ;O)

Annies Blå sa...

Vilken fin bild! Oftast blir det väl bäst när man fotar det lilla och det enkla :). Hoppas du får en bra semestervecka och får lite gjort i alla fall fastän man oftast har en tendens att planera in lite för mycket :/.

Angående vår soffa så kan vi egentligen bara möblera vårt allrum på vinden på ett sätt, så divandelen kommer att stå mot väggen (under det sluttande taket), därför borde den inte vara i vägen. I vardagsrummet där nere skulle jag dock inte vilja ha en hörn- eller divansoffa, för som du säger, det bli nog väldigt svårmöblerat då!

Kram/Annie :)