onsdag, mars 24, 2010

Believe


Du vet väl om det redan? When you believe in yourself the possibilities are endless - När du tror på dig själv är möjligheterna oändliga! Den här fina skylten köpte jag nyligen i en affär som jag tidigare inte besökt så ofta, men nu upptäckt att där finns en hel del pärlor. Nämligen på stället där jag lämnade in mina foton för framkallning till utlottningen (bara några timmar kvar nu så skynda vara med!) Skylten får för tillfället stå ovanpå spegeln i hallen.

 

Imorgon är det bara en vecka kvar till skärtorsdagen så nu kan man väl börja visa lite påskpynt. Kransen som i ett tidigare inlägg låg på ett fat bytte alltså plats. Jag formade istället om den till ett ägg och hängde den på skrubbdörren under trappan. Där drömmer jag om att ha ett skafferi eller dylikt, med ordning och reda för alla sorters prylar... men det lär nog dröja misstänker jag. Förresten, om ni vill se massor med fint påskpynt ska ni kolla collaget hos Hannas Form.

  
  

Vilken fin minnesvärd dag vi har haft idag! Mannen och jag följde nämligen med dom båda äldre barnen och deras skola till en slalombacke som inte ligger så långt borta. Vädret kunde inte varit bättre med strålande sol och upp till fyra grader varmt! Riktigt roligt var det att se hur dottern blev frimodigare vartefter, det var första gången hon hade på sig slalomskidor. Vi njöt verkligen och skulle så gärna vilja åka snart igen, men nu visar rapporterna regn i flera dagar. Fast då smälter förstås äntligen snön, hurra!

 

9 kommentarer:

Lyktor och Tyg sa...

Så fin kransen blev på dörren. Visst är det roligt att göra saker med barnen och se när de vågar och kan. Kul med slalom.
Kram Kristina

Lyktor och Tyg sa...

Så fin kransen blev på dörren. Visst är det roligt att göra saker med barnen och se när de vågar och kan. Kul med slalom.
Kram Kristina

Pink and white dreams sa...

Din äggkrans är jättefin!
Borde få sått lite korn, så att det finns något grönt till påsk.

Kramar Sabi

Hem och Harmoni Marie sa...

Fina tänkvärda ord!

Kransen blev ursöt där på dörren! Passar väldigt bra in...

Kram Marie
PS. Måste passa på att tacka för receptet på Snabba limpan. Har bakat det en gång och första limpan är redan uppäten... jättegott!

Lilja's Corner sa...

Fin krans!
Tänk vad fins det skulle vara med skafferihyllor med kantband och allamöjliga fina burkar och pytsor på hyllorna :)
Jag borde också få ändan ur vagnen och beställa ett smycke från Sabina. Dom e ju så fina!

Ni verkar nog ha haft roligt i backen!

Limetwig sa...

Så fin hall ni har! Tycker det är så fint med trappa! Men själv skulle jag inte orka ha två våningar det är jag för bekväm för. Men jag fascineras av trappor!
Ha det bäst! Åse

Anonym sa...

Grattiskram till dig i dag!

Soltorp sa...

Smart med kransen, jättesöt där på dörren! Nu fick jag lite påskpyntsug! Tack för lite inspiration kram kram Vivi

Tigris Predikantan sa...

Den skylten skulle jag behöva ibland: att ha mitt framför näsan på mig! *ler*
:)