söndag, januari 17, 2010

Tulpantider igen
 
 

Så var den helgen över... Hoppas ni har haft det bra! Jag har nästan bara latat mig den här helgen, tycker jag, men det kan nog behövas ibland också.

Årets första tulpanbukett har inhandlats och det blev en lila sådan (Någon förvånad? Nehe, inte det?) Återigen blev det foton tagna framför det gamla fönstret mitt, där är det så lätt och kul att ändra om med små föremål. Årets första nummer av Jeanne d'Ark Living Magazine har jag också skaffat (mitt allra första, faktiskt!) och bläddrat i lite i helgen. Ett favoritreportage var naturligtvis det som gjorts hemma hos Anna (My lovely things), hennes blogg har jag läst länge redan. Jag beställde mitt magasin på engelska och eftersom där finns mycket text så har jag inte hunnit läsa hela ännu. Däremot har jag idag sträckläst en faschinerande verklighetsbaserad bok om en ung man som fick en hjärnblödning, men som med hjälp av tro, hopp och kärlek (och en envis kvinna) tillfrisknade snabbare än vad som egentligen skulle vara möjligt. Övrigt program idag har varit en kort promenad med Lillebror på kälken, snöskottande och pusselbyggande. (Samt mindre trevliga saker som att tvätta en matta som katten bajsat på och sudda konstverk av vår fina vita tapet i trappan... suck!)

17 kommentarer:

Lyktor och Tyg sa...

Åå vad jag njuter av denna bild. så fint, så enkel, färgerna. Kanon.
Kram Kristina

Emmas utsikt sa...

Man kan aldrig få för många tulpaner!!

Kram
Emma

Signe 1 sa...

Sååå härligt med tulpaner, me like!! Nu är våren snart på G...nåja;-) Ha en bra dag! Kram Sofia

Galleri MochB sa...

Inga tulpaner hos mej ännu, men tidningen har jag, dock ligger den oläst på bordet :O) Boken läste jag redan innan jul och fascinerades faktiskt av den.
Livet består väl av både mer och mindre trevliga saker... :O) Ha en bra vecka!

Tre rum sa...

Tulpaner får man aldrig för många av!
Härlig frukostdukning du gjorde i förra inlägget.

Trevlig vecka!
T.Gredelin

Livet på Vestergård sa...

Vackra bilder och vackra tulpaner!
Det låter som om du haft en skön helg.
Hmm...den där boken har jag glömt bort att jag skulle läsa, nu måste det absolut bli av när jag blev påmind.
Ha en bra måndag! Kram Kicki

Mli sa...

Var det månne " på räls" (eller vad den nu heter?, av marie-lousie du läst?
Hade turen att läsa den redan innan den trycktes.

Ingela sa...

ja, inte trodde jag du skulle köpa gula tulpaner, inte ;) här lyser årets första bukett fortfarande med sin frånvaro, men den som väntar på något gott...
nu har vi firat av vår nittonåring. förr var det alltid kalas i dagarna tre, men numera räcker det lyckligtvis med bara ett kalas! joorå, visst var kortet heimlaga by mami :)
ha en bra dag! kramis

Ingela sa...

hoppsan, jag är visst inloggad som mig själv idag, och inte som mitt alterego :D
h. alegni-ingela

Louise sa...

jag tycker att det verkar som om du har haft en skön helg!! Fönstret tycker jag är vackert. Funderar på om jag också borde skaffa mig ett... blir så fint just sådaär som du har det med några utplacerade grejer. Jag har köpt Jeanne tidningen några gånger- dock inte januari- men tycker nästan att den är lite för shabby. ha en skön vecka!

♥Min Eden♥ sa...

Hej hej,
Tusen tack för både gratulationerna och rösterna!! Va glad man blir!
Jag vet ine varför jag inte lagt till dig i min blogglista, men nu har jag fixat till det, så nu finns du både under Inredning och "trädgårdsgodbitarna"...
Ha en trevlig vecka!!!

Lyckoslanten sa...

Det där ser väldans fräscht ut! Jag är ingen lila människa, men tycker det ser jättesnyggt ut, en riktig färgklick. Drömmer om tid att läsa litet skönlitteratur! magasinet ska jag också läsa. ha en bra början på veckan! ♥ Ann-Lis

Anonym sa...

Visst var boken jättebra! Sträcklästes här också! Vi syns!

J.S

Hanna sa...

Kauniin väriset tulppaanit sekä lyhdyt. Ihanaa kun tulppaaneja saa taas monissa eri väreissä.

Stjärnor & Champagne sa...

Visst är det härligt med tulpaner. Jättefint vännen...
Ha det gott...

Kram Anne

Kamomilla sa...

Härlig bild på härliga blomster!

Johi - drömmar om vanilj sa...

Underbart! Vi har massa gamla fönster i vår lagård, måste ju bara fixa iordning ett nu och göra likafint hos mig. Har länge tänkt att göra en spegel av ett fönster men nu ser jag ju att det är ju inte nödvändigt. Väldigt fint att ta in den lila färgen!

Kram