söndag, december 13, 2009

Då kommer någon där, du vet nog vem det är...Änglavingar från Huset på landetMetallstjärna Chic Antique från Cosy Living

Hejsan allihopa! Hur har ni det idag? Lugnt och skönt, eller fullt upp med Lucia-firande och julförberedelser? Just nu sitter jag ensam här inne, alla andra har gått ut och det borde förvisso jag också göra för att överhuvudtaget få i mig nån frisk luft. Jag ska nog gå ut och samla ihop lite granris och enris att pynta med! Just nu har vi ett tunnt, tunnt lager med snö här och runt noll grader men till nästa vecka lär det ska bli ordentligt kallt, alltså riktig vinter? I kväll kanske vi tar och åker till centrum för att se stadens Lucia-tåg, i det har jag själv deltagit med ljus i håret för många, många år sedan ;) Ha en riktigt trevlig tredje advent och Lussedag!

12 kommentarer:

Soltorp sa...

Skönt med lite egen tid ibland! Ha en mysig lucia, här ska det bakas och fixas! kram Vivi

S o F sa...

Tack och detsamma till dig A-C!

Lugnt hos mig/oss idag.

Livet på Vestergård sa...

Jag har haft en riktigt skön och avkopplande luciadag. Lite program också, men av det trevligare slaget :)
Jag har också varit ut och hämtat ris som jag tagit in och pyntat med.
Ha en mysig luciakväll!

Livet på Vestergård sa...

P.S
Jättefina bilder du har fotat!

alegni sa...

fina bilder igen, vännen!
jag har bakat pepparkakor idag. det gick faktiskt bättre än väntat även om jag alltid har en lös deg.
ses snart! kram.

Lyktor och Tyg sa...

Idag var det så härligt ute med lite snö och frost. ha en trevlig Lucisdag.
kram Kristina

Kamomilla sa...

En riktigt lugn o skön adventssöndag har det varit..

Louise sa...

Vackra bilder! Här blev det också att följa med luciakröningen i kyrkan. Så stämningsfullt. Kommer minnen tillbaka från egen luciatid fastän det är - som du skrev- väldigt löänge sedan... ;O) Ha en skön vecka som kommer!

Lilja's Corner sa...

Va fint arrangemang med rosorna och stjärnan! Änglavingarna skulle jag gärna ha... :)

Vi har haft Jonna hos oss i helgen och vi har julhandlat, sett på film, spelat spel och byggt pepparkakshus. Ikväll har jag varit på träff med tjejerna i byn och det var riktigt mysigt. Vi drack glögg och pysslade/skrev julkort :)

Lilja's Corner sa...

Hahaa, vi har tydligen samma bloggtidtabell! :) Vi tänkte på bordet då vi skjutsade hem Jonna idag, men "orkade" inte ta strandvägen hem, och så hade jag lite bråttom.

Ja, det blev en 450. Jag hade lite sparade present- och andra pengar och så blev jag väl påverkad av foto-nördarna på jobbet ;) Och så var prisskillnaden inte så jättestor sist och slutligen.

Jag har missat/glömt att du kommer till stan! Jag har ett viktigt möte på eftermiddagen som jag säkert jobbar med hela dagen, annars hade jag gärna kommit på lunch/shoppingrunda. Vad har du för tidtabell?

Nu ska jag fortsätta julpynta på bloggen :)

Lilja's Corner sa...

Såg din nya header då jag var in och kikade på din källkod ;) Snygg!

Jag får väl nog stå över träff på onsdan :/
Näpp, nu är det sovdags...

Lyckoslanten sa...

Jag tycker om de där vingarna du har köpt. Det är fem år sedan jag var till stadens centrum och såg luciaföljet. Min luciachafför var farbror Esch. kanske du hade samma? Ha det gott! ♥