måndag, oktober 12, 2009

A B C ett två tre

Jasså - det var några av er som var nyfikna på vad jag skulle få hem för möbel? Nu ska jag faktiskt vara så besvärlig att jag bara visar små glimtar än så länge :) Någon som vet vad det är?

 
 

Hela denna dag har tillbringats i Storebrors rum (nya möbeln står inte där, by the way) med att städa och röja upp, slänga ut sängkläderna på balkongen och tvätta fönstren. Hur mycket småprylar kan en tioårig kille ha egentligen?? Fast visst märks det att han blir äldre också, en hel del åkte direkt i skräpkorgen utan funderingar och han var jätteduktig att hjälpa till. En del av prylarna ska läggas i en låda ute i förrådet och sparas som minnen tills han blir stor, tex saker han gjort på slöjden. Nu gäller det bara för mig att lyfta fram symaskinen och börja sy dom där gardinerna som jag haft tyg till i evigheter! Sängen ska bäddas med nya lakan från HM Home, ett par hyllor ska upp på väggarna och några bilder ska ramas in och hängas upp. Sedan - ska ni för första gången få se Storebrors rum här i bloggen ;)


18 kommentarer:

Huset på landet sa...

Jodå, jag vet precis vad det är!! Har precis målat och lyft in en likadan nämligen ;).
För det är väl en pulpet??
Jag fyndade min på en auktion i somras, men då var det fylld av klistermärken och flagnande lack, så nu har vi slipat och målat den vit.

Sanna sa...

Visst är det ju en gammal pulpet!!Ååh dom är helt ljuvliga!Tror att det kommer att bli fint!
Kram Sanna

Huset på landet sa...

Hej igen! Jo, men ytan på er ser ut att vara så fint patinerad, den skulle jag inte heller ha målat. Vår hade jätteful yta pga alla klistermärken, så då fanns det inte så mycket att välja på...
Det bästa är ju då man slipper måla!!

Signe 1 sa...

Hmm vad kan detta vara nudå?:-)!! Ska bli spännande att höra sen *ler*. Och jättekul att få se sorebrors rum oxå såklart!! Kramen Sofia

alegni sa...

det ser ut som en gammal pulpet det där :)
vilket projekt att röja i ett pojkrum! jag skulle så gärna ge mig på våra grabbars rum, men jag äger ej tillträde till dem längre, åtminstone inte utan tillstånd ;)
det ska bli kul att se bilder från storebrors rum. det gäller att passa på innan han sätter sin "prägel" på rummet (=stökar till allt) ;)
kramis

Louise sa...

Javisst javisst en pulpet är det ju! Kul att se bilder från ett stylat barnrum sedan när du är färdig att visa det!

Jenny sa...

Åh vad fiin! Ser minsann ut som en gammal skolbänk, eller pulpet som det väl hette förr?? :)

Vilken fin tapet man skymtar där i bakgrunden förresten!

Ska bli kul att få se Storebrors rum här på bloggen!

Kramis Jenny

Kamomilla sa...

Mmmm... det ser ut att bli ett spännande inlägg!! *väntar*

Lilja's Corner sa...

Åå, den ser så fin ut *avis*

Emmas utsikt sa...

oooo aaa ooooo.... en sån vill jag också ha! Ja till ungarna alltså. ;)

Det vita dårhuset sa...

Men älskade Ann-Christine!!!!!
Jag öppnade skåpet och där stod dom!! HERREGUD! Förlåt mig!

Har heeelt glömt av burkarna! Men vet du? Jag ska bara knåpa till något extra att skicka med så kommer dom. Hoppas jag blir klar ikväll så skickar jag paketet i morgon om det är ok?!

Flå´t igen! *skäms*

Kramar Erika

Livet på Sjögård sa...

Många andra har gissat samma och jag säger som de; en gammal skolpulpet :)
Vi har en oxo i lekstugan i väntan på uppiffning, den har så många lager målfärg att det är riktigt hemskt, vet inte när jag ska ta tid till det....

Från ditt förra inlägg tycker jag att det är stämningen i bilden eller en helhet som tjusar och inte enbart det att det är vitt helt igenom. Ser man noga så innehåller det ju så många fler nyanser och djup av färger...

Sabina sa...

Väntar med spänning på att få se mera bilder :)
Kram S.

Lilith sa...

En pulpet! Åh, nu blir man ju lite smått nostalgisk...
Ska bli jättespännande att få se bilderna sen!

mille sa...

En gammal pupet, el som vi säger skolbänk. De är söta som 17 :)

Pysselprinsessan sa...

Å vilken fin! En gammal skolbänk eller vad man ska kalla det?
Svar: Det är en hoya/porslinsblomma på golvet. Eller faktiskt 2 olika sorter som jag planterat ihop. Mycket tålig, men jag lyckades nästan ta död på den en gång! Nu står den hos svärmor och jag hoppas den mår gott där! Alldeles säkert är den hur fin och frodig som helst! Mer än hemma hos mig!! ;)
Kramar

Fröken Fräken sa...

Helt charmant! Och vet du, jag såg en sådan likande gammal skolbänk på en loppis som jag var på. MEN! Tidigare ägare hade spikat fast en plastratt på plywood på locket av bänken!! Gräsligt!! Men jag är helt säker på att något sådant skulle du aldrig komma på att göra.

Lyktor och Tyg sa...

DEt är så klart en skolbänk. så roligt att åf se rummet är det är klart.
kram Kristina