fredag, september 25, 2009

Höstväxter och utmaning
 
 

 
Calluna och en annan grönväxt i en gammal hink, samt mina enträget blommande murgrönepelargoner får stå för fägringen vid entrén just nu. Redan fredag och min semestervecka har gått så fort att jag knappt hunnit med heller... Nåja, fortfarande tre dagar kvar och egentligen borde jag inte klaga, för jag har långledigt redan nästa helg igen :) Så är det att jobba deltid. Både på gott och ont: man får mer tid för familjen, hemmet och sig själv, men å andra sidan skramlar det inte så mycket i börsen då heller. Huvudsaken att det går runt och att man trivs, tycker jag.

 
Jag har fått en utmaning från Livet på Vestergård för ett tag sedan, "Skriv 10 sanningar om dig själv", så den ska jag knacka ned några svar till nu. För er som är nya besökare så har jag gjort en liknande utmaning tidigare här.
  • I mitt huvud pågår inredning eller annat hus och hem relaterat både dag och natt
  • Trivs inte när det är stökigt omkring mig, ser alltid nåt som måste göras eller fixas, ändå är det ständigt stökigt hemma hos oss...?
  • Gillar att jobba med kunder, särskilt när det är glada och nöjda kunder *blink blink*
  • Är utbildad inom marknadsföring och kundbetjäning samt dekoratörsuppgifter
  • Har jobbat tillfälligt som utbildare för vuxenstuderande på nybörjardatakurs
  • Blev vald till vår stads Lucia, för mååånga år sedan :)
  • Har jobbat som försäljare av Tupperwares produkter, med stor omsättning dessutom, men valde att av sluta då jag fick barn
  • Har en liten liten dröm om ett eget företagande någon gång i framtiden. Att båda mina föräldrar har egna företag ger nog näring åt drömmarna, jag har redan sett att eget företagande har både för- och nackdelar.
  • Choklad, choklad, choklad... min stora last. Men så är det väl för de flesta kvinnor?
  • Har en crosstrainer som står och samlar damm... "Nästa vecka ska jag börja" Jag är alltför dålig på att motionera, vilket jag då och då påminns om när jag får ont både här och där  :(

Jaha, det var lite onödigt vetande om mig det! Eftersom utmaningen rullat ett tag redan så skickar jag inte den vidare, men anta den gärna och berätta i så fall! Ha nu alla en trevlig fredag, ät en extra smarrig lunch eller fika med en god vän, mys under filten i soffan ikväll...

13 kommentarer:

Lilith sa...

Vilket vackert arrangemang du gjort! Där känner man sig garanterat välkommen redan vid entrén!
Njut nu riktigt ordentligt av dina sista lediga dagar! Är det inte konstigt att tiden man är ledig alltid går sååå fort? Låter skönt med långledigt redan nästa vecka, som en liten mjukstart efter semestern!
Kul att läsa lite om dig! :)
Jättefina bilder i ditt förra inlägg förresten! Blev också inspirerad av ditt bildcollage och gjorde även jag ett på min sida! Min jisses vad svårt det var, fick ta maken till hjälp för att få det att bli exakt som jag ville ha det och även han fick gnugga geniknölarna för att få det att funka. Provade i två oliak program och ena programmet bråkade värre än det andra... SUCK! Har du haft några problem med dina bildcollage?

Lyckoslanten sa...

Du har arrangerat det fint där vid entrén och nu läste jag på om sanningar om dig, både gammalt och nytt. Känner flera likheter där, speciellt det där med motion och det där med Lucia. Då borde ju vi ha varit på samma träff för si så där fem år sedan? ;o)

Ewas Shabby Chic sa...

Så fint du gjort vid entren .Älskar ljung ,själv tog in ett par rönnbärskvistar idag .Har inte gjort något utanför dörren ännu .pga det finns små ligister som själ allt tillochmed påstlådorna här i kvarteret .men det lär nog snart upphöra då de lekt av sig

Trevlig helg
Ewa

vform sa...

Oj vad fint du gjort vid entre´n!
Du har alltid vackra arrangemang att visa!
Skön kväll under filten!

Huset vid ån sa...

Åh, Vad fint o Trevligt det ser ut hos dig.....Jättemysiga o Inspirerande bilder! Trevlig Helg! Kram Therese

Fröken Fräken sa...

Vad fint och välkomnande det ser ut hos er! Jag började pynta till balkongen, men det går inte så bra ihop med att man håller till där och sprayar...

Hehe.. jag har något av en latmanslösning kring hur jag har hängt upp tyget på hyllan. Jag har tejpat fast med maskeringstejp ovanpå! Syns knappt, och går att ta bort utan att lämna märken. Tyget är ju av gammal kraftig lakansväv (inte som dagens sladder!)så det hänger rakt rätt bra av sig själv!

Kamomilla sa...

vackra bilder och rolig läsning, tack för det!
Ha en skön helg!

Louise sa...

Fina bilder! Vad skojigt att läsa de små "sanningarna" om dig!
Skön helg!

Älskade pion sa...

Vad fint du har gjort det vid entren,ser sååå mysigt ut.Har också stylat lite här hemma vid entren.Kul att få veta lite mer om dig. Ha en skön helg. kramar Ulrika

Livet på Vestergård sa...

Roligt att du antog utmaningen! Jag får väl gå in sen och se på din förra utmaning. Så fint du har gjort det vid entre´n ! Ha en bra helg!

ღ Fyra årstider sa...

Tittar in och önskar dig en skön lördag ♥ Kul att få läsa lite mer om dig.
Kram Lotta

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Så härligt inbjudande det ser ut vid din entré.

Veronika sa...

Så fina bilder och man blir verkligen inspirerad av din blogg :)