söndag, augusti 09, 2009

Fat med vacker dekoration


På väg hem från djurparken svängde vi in vid ett stort varuhus som ligger nära. Jag tror nog alla som bor här i Österbotten vet vilket jag menar då, det med den stora hästskon. Det brukar bli ett besök varje sommar och strax innan jul och vanligtvis hittar vi massor att handla där. Men se icke denna gång! Vilket förstås var trevligt för plånboken :) Jag hittade åtminstone två grytvantar och två vackra vita fat. Det ena ska jag använda som kakfat och det andra som här på bilderna till ljus och dekoration.
Igår kväll tog vi båten till några bekantas sommarstuga. Det har blivit en årlig tradition kan man väl säga, att vi hälsar på dom då det är en riktigt varm och fin kväll. Vi satt ute vid stranden ända mot tolvtiden och barnen var nog i vattnet och plaskade tills elvatiden! Helt underbart skönt! Hoppas värmen håller i sig några dagar till - eftersom jag är ledig tills onsdag då skolan börjar. Far i huset börjar dock jobba i morgon igen. Ha en riktigt fin söndag allihopa!

13 kommentarer:

Älskade pion sa...

Vilket underbart sött fat,vill ha. ;)Ja vi får hoppas att solen stannar några dagar till.Ha en skön dag. Kramar Ulrika

Sanna sa...

Vilket vackert fat du hittat!Jag tycker jag har sett koppar och fat i samma stil också.
Ha en bra söndag!
Kram Sanna

Lilja's Corner sa...

Åå va roligt ni måste ha haft i djurparken! Då jag läste att ni ska dit var jag faktiskt 5 före att ringa och säga att vi kommer med, men jag har nog varit lite trött ännu av flunssan. Skulle ha velat se snöleopardungarna :)

Fina fat! Jag behöver fler fat...

Samtal från min trädgård sa...

Vilka fina köp och plånboken är fortfarande glad ;)
Det såg ut som en trevlig dag i djurparken, och väldigt många djur fanns det också att titta på.

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Jättefina fat!
Kram Eva Linnea

Lyckoslanten sa...

Jag har också besökt stället med hästskon i sommar! Men liksom för dig blev det inte mycket shoppat där. Däremot finns där en väldigt fin camping! Trevligt att hitta en blogg från dessa nejder!

alegni sa...

det är faktiskt det finast jag sett någon köpa i den butiken!
vi har inte besökt den på några år. senast vi var dit köpte jag min första platt-tv ;)
kram!

Jenny sa...

Hej!
Vilket vackert fat du köpte!
Låter så mysigt att ta båten ut till vännerna o bada tills långt in på kvällen:)

Hoppas på sol o värme ett tag till!

Kramis Jenny

Grodmamman sa...

Vackert fat du hittade!
Söta björnar det var i förra inlägget och då menar jag inte på de första bilderna!:)
Kram

Ekebo sa...

Vackert fat sådana kan man inte få för många utav!

Visst är det härligt att vi fick lite sommar igen!

Kram Malin

Jenni - Snickarsbacken sa...

Vackert fat och en underbar kväll!

Kram Jenni

Karlsebakken 37 sa...

Tack, vad gullig du är!! Ja, det var skönt att äntligen få flytta in, har väntat på det heeela våren men har inte velat tjata ihjäl stackars Lars. Har ju varit en del annat att ordna med också, hehe...

Visst är Malm-byråerna toppen!? Vi köpte faktiskt en till, till barnrummet, nu när vi var på IKEA, tycker de är helt oslagbara. Lagom "cleana" i designen och passar till alla stilar!

Så fina saker du har hittat på sistonde, gillade verkligen faten med dekoren på...!

Ha en fin start på veckan nu,

stor kram!

Fröken Fräken sa...

FInfina fat! Jag har ju också stoppat på mig ett och annat fat den senaste tiden, och det känns som om de ropar på mig för att bli köpta ;-)

Ja, underbart väder! Värsta åskskuren igår men nu är det soligt och varmt. Inte blir det roligare att jobba av det, men det är härligt att komma hem och man fortfarande kan gå och lägga sig ute i solstolen..

Jo, lite knepigt är det kanske att måla och sedan nöta bort färgen. ;-) Denna stol var dock lite nött i sig, och man skulle aldrig ha kunnat få til färgen till perfekt, så då kändes det bättre så här!