tisdag, juli 28, 2009

Smått och gott

Några detaljbilder från köksbänken... Där ändrar jag om ganska ofta. Ni vet väl hur det är, jämt samlas saker: tidningar, räkningar, teckningar, pennor, hårband, allt möjligt som är på väg nån annanstans egentligen... Var på tiden att röja undan och samtidigt göra lite fint. Vi har två små lådor under vitrindelen som står på köksbänken. Dessa städade jag ur och bestämde att den ena lådan är numera min och den andra mannens. Så nu behöver han inte längre leta överallt efter sina prylar, lappar och telefonladdare ;)
Aj aj så ont jag har bakpå benen! Tillbringade ett par timmar med att rensa ogräs i går kväll. Min stackars blomrabatt syntes knappt längre för allt ogräs som tagit över. Nu är rabatten dock i skick igen (ett tag) och det är spännande att se hur perennerna ser ut då de börjar blomma, har ju själv ingen aning om vad jag planterade förra hösten, hehe! Denna kväll har jag fortsatt med mitt skåp-målande, men det behövs nog ett lager till innan jag är nöjd. Mannen, som har semester, har gjort en massa småfix på fasaden på både huset och garaget. Blir så fint så! Borde bara målas lite ännu, hoppas det inte är för sent i år.
Huvva, nu är det... *räknar på fingrarna* fjorton dagar kvar av sommarlovet här hos oss! Hur kunde det gå så snabbt?? Vi hoppas på att hinna med nån liten utfärd till, både med bil och båt.

8 kommentarer:

Lyktor och Tyg sa...

Fina bilder. visst samlar man saker på hög. Skulle inte vilja fota mitt kök just nu he he.
kram Kristina

Sand mellan tårna sa...

men.... har du tagit bort en kolumn? fast det är snyggt det med..... så klart.

Ja... sommaren har gått så fort...... men hösten är ju också ljuvlig eller hur?

Kram Linda

alegni sa...

ja usch, vilken fart sommaren haft igen! nu är det bara några semesterdagar kvar för oss :(
idag åker vi till stugan för att suga det sista ur ledigheten. ska bara laga lite mat först (att ta med + till grabbarna som stannar hemma).
igår var jag fem före att köpa en ny stjärnmatta till vårt kök, men du kännner ju till mitt problem - inget ser snyggt ut i vårt kök - så än så länge ligger mattan kvar i butiken...
kram!

Älskade pion sa...

Jag tycker nästan att det känns som lite höst i luften,får nog gå ut och leta lite svamp.Fina bilder du visar. Ha en skön dag. Kramar Ulrika

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Ja, vad fint du har målat och skrivit på dina lådor! Tänk att det kan bli så snyggt med lite vit färg och text. Ska se om jag kan hitta någon låda att måla jag med :)
Håller med dig om att sommaren gått fort, vart tog den vägen? Men som Linda skrev, hösten har sin charm den med!
Önskar dig en skön onsdagskväll!
Kram,
Ann

Lilja's Corner sa...

...och då skolorna börjar är det ju höst!! :S Va duktig du har varit och städat ur lådorna! Jag rensade ogräs från våra jordhopar i söndags - 4 proppfulla skottkärrslast! Men det var ganska lätt då det lutade uppåt och jorden var mjuk. Nu ska jag ut och spruta gift på resten av gården *evil laugh*

Nettan sa...

Skönt å höra att det är fler än jag som lyckas samla en massa "skräp" på köksbänkarna! Fint har du nu i alla fall! Å vilka snygga lådor du pysslat, suuperffina!!
Kram Nettan

Maria sa...

Hälsar på då barnen somnat och skurlubban torkar där ute efter en svängom, alltid lika härligt efter städning och man har dammat av mattorna. (skippade dock köksskåpen, det blir för arbetsdrygt ;O))

Här har jag en massa inlägg att läsa ikapp, hoppas ni har sköna dagar nu när slutspurten på sommaren infaller :O)

PS lycka till med din och makens låda ;o)....känner precis igen känslan när man ordnat upp och tänker HÄREFTER. . .