lördag, maj 09, 2009

Lördag

En ganska vanlig lördag med vanliga lördagssysslor, men så härligt ändå eftersom det är en för mig ledig lördag! Lång sovmorgon - skjutsat barn - besökt apoteket - handlat mat - plockat upp leksaker - städat golven - fixat middag - ja, ni vet... Nu sitter jag för mig själv här inne en stund. Solen kikade plötsligt fram efter en hel natts och dags regnande så barnen gick ut för att lufta sig lite. Igår fick jag plötsligt ett ryck att möblera om i vardagsrummet och jag är helt nöjd med hur det blev. Har inte placerat sofforna så här tidigare.


Tidigare möblering i vardagsrummet finns här (från julen) och andra detaljbilder finns här. Soffbordet skulle jag gärna byta ut nu, särskilt som jag har två ny-gamla alternativ i åtanke ;) Det gäller bara att jag skulle ta itu med det ena eller det andra och fixa till dom... Det ena är svart och det andra vitt. Det ena kräver bara lite tvätt och uppsnyggning (om jag minns rätt) och det andra kräver lite snickrande, så vi får väl se hur det går.
Imorgon firar vi i Finland morsdag! Så till alla mammor ett särskilt GRATTIS för att ni är så duktiga! Som Oprah alltid brukar säga så är det världens svåraste jobb :)
Alla er som är döttrar (eller söner) önskar jag en fin söndag!

10 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Tack goa du för din fina kommentar. Vi har inte renoverat hela köket, bara fixat till lite ytor. Vad bra du har jobbat, ser jättemysigt ut och vilket ljus, underbart!

Ha en skön lördag!
Kram l-l

PiaMaria sa...

Dina bilder är helt galet underbara!!!!!

Trevlig morsdag...

kram Pia

Hem och Lycka sa...

Blev ju kanonfint, förstår att du är nöjd!

kram Mia

i Emmas vita hem sa...

Hej! Så fint det blev i vardagsrummet, ser ut att vara ett härligt ljus därinne också :) Blir spännande att se vad du har tänkt som soffbord framöver... Ha en bra fortsättning på helgen! Många kramar Emma

Stjärnor & Champagne sa...

Stort grattis till er mammor i Finland i förskott. Vad fint det blev i v-rummet. Så fint med rosa inslag.

Kram Anne

Clarice sa...

Så fint det är i ert vardagsrum. Så lyckade bilder du har fått av det.

Grattis på morsdagen till dig oxå.

Kramis,

Camillas nya hem sa...

Ja, det är inte helt lätt att vara förälder. Tur att det är så förbaskat roligt så det kompenseras upp! :)

Vad fint det blev, verkligen fins bilder! Jag kollar runt i min egen röra och bara suckar... Haha.

Hoppas du får en fin dag!

alegni sa...

så fint det blev! fast det var det ju innan också :)
jag hade tänkt byta till sommargardiner till första maj, men hann aldrig. morsdag var nästa målsättning, men inte heller det blev av, så nu satsar jag på skolavslutningshelgen. får se om jag får till det tills dess... jag vill ju också ta fram mina rosa sommartextilier!!
ha en mysig morsdag!

Kamomilla sa...

Jättefint med det omändrade vardagsrummet. Vi finländare inreder alltid så galet tryggt, med möblerna längs med väggarna. Det här ger rymd och luftighet och djup i rummet! Jättelyckat!

Huset på landet sa...

Hoppas du har haft en trevlig morsdag! Idag har det ju varit finare, men inte är det ju speciellt varmt ännu.

Det var riktigt lyckat med ommöbleringen av vardagsrummet och de rosa detaljerna är så fina nu till våren.