söndag, april 12, 2009

Påskdagen

Nu har vi äntligen fått våra första varma och fina dagar! Gick runt på gården och tittade vilka växter som börjat kika fram, är så spännande att se vad som överlevt vintern. Jag planterade nämligen en stor del av mina växter mycket sent på hösten. Tog en promenad hem till barnens farmor för att se hur det framskrider i hennes växthus. Hon odlar och säljer nämligen sommarblommor. Jag blev riktigt sugen på att ta hem några söta violer och ställa på trappan!

Ägget på bilden såg jag först hos Camilla och jag gillade det så mycket att jag var tvungen att kolla om såna fanns kvar på Indiska då jag var till stan på shopping i torsdags. Det ger ett väldigt vackert sken då man tänder ett ljus inuti.

Mannen i huset kläckte något ur sig i morse. Jag gick och funderade på det hela dagen... Talade om för honom på kvällen att han kommer få ångra att han nämnde saken. Han kom nämligen med ett förslag om att bygga nånting... som jag väntat på så länge. I kväll satte han sig vid datorn och började göra en ritning! Oj oj som jag har planerat och sett fram emot det, men... Maken konstaterade också själv att vi har ju redan så många andra projekt på gång som inte är färdiga. Hur som helst: tanken är väckt och börjar gro. Jag håller er på sträckbänken och berättar först senare vad det gäller.

5 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vilket vackert ägg..passar även efter påsk.
Kram Lotta

Kristina sa...

Kan det vara ett växthus eller ett lusthus? Spännande.

jag har skickat din vinst och hoppas den kommer snart till dig.

kram Kristina

Signe 1 sa...

Spännande att få höra sen vad det handlar om då...hihi... Hoppas din påskhelg har varit toppen! Kram Sofia

corrina sa...

Vad nyfiken man blev nu......

alegni sa...

jag som har så dåligt med tålamod... hur ska jag kunna sova i natt ;)