söndag, april 19, 2009

Helgen i bilder

Här hos oss är våren så seeeeeg i år! Ännu finns snö i dikena och vinden blåser isande kall, men jag hittade lite vårtecken utomhus ändå i helgen. Tänk - mina växter, i min trädgård! *Lycka*


Här på nedersta bilden till höger ser ni vägen som leder hem till oss. En liten smal grusväg på ett par hundra meter, som jag var förtjust i redan innan vi flyttat. Då brukade vi promenera hit för att plocka smultron längs vägkanten. När jag svänger ner på vägen så känns det som att vara på väg till en sommarstuga... Under promenaden fick vi syn på Kurre Ekorre som satt (inte i granen) i en al.

Program under helgen har bl a varit en klädprovning för Storebror och Storasyster som ska gå modeller på en modeshow på fredag - spännande! Idag har jag och maken varit på en hus- och trädgårdsmässa i grannstaden, men... som vanligt blev vi lite besvikna, det var inte mycket som intresserade där. Jag är ändå glad över pionerna, liljorna och gladiolerna jag hade med mig hem, hoppas jag lyckas med dom! Efteråt kikade vi snabbt in på den nya Plantagen-butiken och jag storhandlade verkligen: en liten rosa tusensköna blev mitt inköp :) Måste absolut hinna med ett besök där igen snart, bara det blir varmare utomhus. Väntar på värmen... ganska tålmodigt... men snart får det vara nog med kalla vindar och snö i dikena!

8 kommentarer:

Olivia sa...

Vilken fin blogg du har ♥
Här vill jag landa fler gånger..
Om du är intresserad så får du gärna besöka min blogg och ta del utav min utmaning!

K R A M I S // O L I V I A

Hem och Lycka sa...

Nää så sööt kurre..

kram

Sand mellan tårna sa...

Fina bilder!!!!

Vi såg också en ekorre idag..... de är söta tycker jag.


Ja, jag har gjort layouten till sidan själv.... har du lite hum om html så är det inte svårt, säg till om jag ska skicka över tips hur man gör..... tyckte det blev lite skoj med "tapeten" på sidorna.

Tack för dina söta ord om min "nya blogg"

Ha en fin söndagskväll och en bra start på veckan som kommer.

Kram Linda

Lena Kristina sa...

Vilka fiiina bilder!

Jag älskar taklök jag, det faller jag alltid för

Ha en bra dag

Kram Lena

alegni sa...

jag skippade mässan även om vi bara bor tre km ifrån, men jag brukar bli lika besviken varje år, för nån utpräglad trädgårdsmässa är det ju verkligen inte frågan om :(
vårtecknen kommer smygande, dock väldigt långsamt...

Sabina sa...

Ni har ju våren långt på väg med snö bara i dikena! :)
Vår gård har fullt med snö än!
Fina bilder du tagit... igen en gång!
Ha en skön kommande vecka!
Kram S.

Gårdsromantik sa...

Men så charmig liten Kurt!

Kram Maud

Galleri MochB sa...

Ja tusan så kallt det varit i helgen!!! Men härliga bilder du bjuder på.