fredag, mars 13, 2009

Favoriter på bricka


Nästan så jag börjar tröttna själv på att visa bilder från samma ställe hela tiden, men det är ju här jag ändrar om oftast också, på symaskinsbordet som står mellan hallen och vardagsrummet. Den mörklila glasblomman för ljus har ju också setts flera gånger redan... Men jag gillar bara den så mycket! Något annat jag gillar är att samla ihop flera föremål på brickor, det blir inte så "rörigt" då, tycker jag. Den ensamma gamla ljusstaken av fattigmanssilver (översta högra bilden) hade jag tidigare två stycken av, men dum som jag var ställde jag dom på ett bord som minstingen vår välte omkull så det bara kraschade. Lyckligtvis klarade den ena ljusstaken sig, har nämligen fått den i arv.Så här hade jag dekorerat på bordet till dotterns kalas för släktingarna. Fyra stycken mini-våreldar som jag virade i folie och ställde i gamla pressglas, vart om annat med tre mörklila ljuslyktor och så glimmande serpentiner runt omkring. Till sist ett par bilder av samma motiv som från början, fast i "kvällsmysbelysning" :) Hoppas ni fick nån inspiration av mina bilder idag, om inte annat så tänd ett ljus ikväll där du sitter...


5 kommentarer:

Elin sa...

Så fina saker...
Och visst blir det vackert när man samlar sina saker på fina brickor...

Och fattigmanssilver kan man nog alldrig få för mycket av...
Det blir så stämmningsfullt med lite tända ljus...

Önskar dig en underbar helg
Många kramar
Elin

Kallholmen sa...

Inte röttnar vi inte, vackra bilder behöver man alltid.
Tänk att när mina grabar har kalas så får jag inte göra något vackert inte det ska vara tufft och coolt inget för blogggen i allafall.
Visst var det så att Petra syftade på en viss tjej...he he.
Kram och ha en mysig helg.
Malin

Hanna sa...

Fina bilder!
Hanna
blommorifonstret.blogspot.com

Kristina sa...

Jättefint,. Vilken bra ide till dukning.

Vad tråkigt att du har ont i nacken. Jag kan rekommendera att di köper en spikmatta. de är faktiskt jättebra. Stimulerar som akupunktur och ökar blodcirkulationen.
Ha en skön helg.
kram Kristina

Kristin sa...

hejsan! Så fint!!! Jag gillar också att ställa på bricka eller fat, det ramar och in och håller ihop arrangemanget precis som du säger. Känner igen det där att det ofta blir samma vy som fastnar på bilderna... jag är likadan. Man har sina favvoställen helt enkelt!
KRAM och krya på dig i nacken!!!