lördag, mars 28, 2009

Mera kuddar

Hejsan!
Tackar så hjärtligt för alla gratulationer per mail och sms! Jag har nog aldrig blivit så uppvaktad förr nån gång ;) Födelsedagens kväll blev lugn och skön och tillbringades mest i soffan, med en härlig inredningstidning och lite sött och gott. Maken hade som överraskning till och med gjort en tårta (av färdig rulltårta och grädde) tills jag kom hem från jobbet!


Igår var jag på en kurs som hölls för personalen på mitt jobb. Den var verkligen intressant, handlade om hur man kan tänka positivt, hur man bemöter sina kunder och arbetskamrater samt hur man kan förändra sitt tänkande och på så vis må bättre. För att förändra sin omgivning och folk man umgås med måste man börja med att förändra sitt eget beteende.Nu på morgonen tog jag äntligen fram symaskinen och sydde dessa två kuddöverdrag. Fick för en tid sedan tag i en stuvbit av Magnolia-tyget jag använde till min tygtavla, så nu har jag även plockat fram den igen. Måste ta och påpeka att blomman som syns på bordet och även i förra inlägget naturligtvis inte är en riktig pion, utan av tyg. Men visst är den fin? Jag har två stycken, en på varje sida av soffan.

Jaha, vad mer ska man hitta på en ledig lördag? Ni kommer väl ihåg att släcka ned alla lampor ikväll kl 20.30-21.30? Läs mer om varför här! Hos oss är ett parti Yatzy under ljuskronan i köket inbokat den tiden :) Förresten, ni vet såna där låtar som fastnar i huvudet och man inte får bort dom... Den här har jag hört måååånga gånger redan i dag, tack vare Lillebror... Klicka på egen risk!

13 kommentarer:

vform sa...

Hejsan!
Vad skönt med en ledig dag.
Tack för senast förresten!
(ska hörs av..)
Fina kuddar! Jag har ju börjat gilla rosa ;D
H/ V.

alegni sa...

det låter som en helt perfekt födelsedagskväll!
jag fick magont tre veckor efter att jag bytte till denna diet, så nu funderas det på om dieten är orsaken till magontet eller om det bara var en tillfällighet att jag fick ont just då... om en o en halv månad ska jag kollas upp igen, men det känns som en evighet dit!
a-c, så fräscha o fina bilder igen!
ha det gott i mörkret ikväll :)

Ciz sa...

Jag antar att blommorna var en försenad uppvaktning på 10-årsdagen eller så var det bara annars för att göra mig glad :)

Lisas inredningsblogg sa...

Vilket fint tyg till kuddarna och översta bilderna var ju svåra att inte dreggla till..haha!
Låten ja, den sätter sig -bra gung i den:) Då kan ni ha allsång under tiden ni spelar ikväll..refrängen fastnar ju så lätt! haha! Ha en mysig kväll!

Vita ljuva tankar sa...

Fina kuddar du sytt. Grattis också, gulligt utav maken att fixa fin tårta:)

Jodå, här blir det mörkt mellan 20:30-21:30 också.

Linda :)

Camillas nya hem sa...

Åh, Geisha är mitt favvogodis! Mums! =P

Ja, vi ska släcka här hemma. Laddar upp med ljus och en skräckfilm framför bärbara datorn (med utdragen sladd naturligtvis). :)

Ha en trevlig (mörk) lördagskväll!

MiaMaria sa...

Hej!

Låter som du haft en bra födelsedag!!!

Vilka fina kuddar du sytt...och chokladasken der inte så dum ut den heller...mums!

HA´en bra helg!
MiaMaria

Mitt Nya Vita Hem sa...

Fina kuddar du sytt. Grattis på födelsedagen i efterskott :)

Monkan sa...

Rulltårta är jättegott, grädde är jättegott, perfekt kombination med andra ord!

Kul med nya kuddar :-) underbart fint tyg.

Lallis - liv och leverne sa...

Så smaskens och kuddarna.. de är ju hur fina som helst:)
Kram Lallis

mitt skärgårdsliv sa...

Så fina kuddar!! Å Grattis i efterskott!! Ha en bra dag!

Sabina sa...

Fina kuddar!
Det låter intressant med dendär kursen... man lär sig alltid något nytt, eller blir påmind om något man redan vet men inte så ofta tänker på... inte sant? Jag gillar allt som har med personlighetsutveckling att göra.
Vilken sång... :) Surprise, att mina tjejer genast reagerade när dom hörde den, och gillade den!! :)
Ha en skön söndag!
Kram Sabina

Sanna sa...

Den där kursen lät ju intressant!Min mamma har alltid sagt att "Man kan inte ändra på någon annan. Man kan bara ändra på sig själv." Det stämmer bra tycker jag. I arbetslivet tror jag mycket på att ge folk medel till förändring, men själva jobbet måste de göra själv (empowerment). Positivt tänkande är jätte viktigt och ger en livskraft. Vilka fina kuddar du sytt! Det är sådan vårkänsla i dina bilder. :)
kram