måndag, mars 23, 2009

Kul tidsfördriv

Kissen Nelson

Lillebror

Om du är road av att trixa med bilder, då måste du testa det här! Enkelt och väldans kul och det finns massor med olika motiv att välja mellan. Kom bara ihåg att kryssa för rutan att din bild inte ska bli offentlig, då du överför bilden. Särskilt bilden på fjärde raden, av en gammal bok, blev snyggt. Testa du också!

7 kommentarer:

Huset på landet sa...

Tack för tipset! Det ska jag prova då jag får en stund över!
Vilket fynd bordet var! Å så roligt att se bilder från A-L! Jag har ju också sett hennes fina hem live, men det var roligt att se dina proffsiga bilder också!

Lantliga drömmar sa...

Ja, nu har jag kollat in er planlösning! Faktiskt lite lika som vår! :)
Måste bara fråga... Har ni wc i badrummet också, det var ju inte inritat, men nog har ni säkert det?

Alla säger att man ska ha stort grovkök, att det alltid är för ltiet, men jag känner faktiskt att jag behöver inte ha det så stort! Bara jag får mitt kök är jag nöjd ;) Faktum är att jag mycket väl kunde vara helt utan grovkök, ha tvättmaskinen t.ex. i badrummet, och bara ha en ingång till huset, men det är klart att det är mer praktiskt att ha en "skräpingång" också!

Mycket charmig liten möbel du fyndat i förra inlägget! :) Så mysig!

Sabina sa...

Det är väldigt roligt med alla trix man enkelt kan göra nuförtiden... tänk förr när datorer inte fanns. Då var det bara att snällt sätta sig ner och rita av om man sku ha en bild någonstans. För den som kunde dvs!
Hadetgott!
Sabina

Kristina sa...

Hej ska kolla in sidan med bilder, låter kul.

Ja visst blir det skillnad med överdrag. Har varit på IKEA och inskaffat överdrag till Klippan soffan. Vi har presic övertagir från vår dotter.

Jo du taket kommer bli målat vitt. Det är det jag längtar mest efter. Men vi kan inte göra än eftersom vi har samma tak i hela övervången och det blir sen när sonen flyttar och vi river väggar. JAG längtar så till vi gör om. Så blir det nytt golv också, toan blir omgjort ja hela övervåningen bara väntar på att få förändras.
Oj så långt det blev.
kram Kristina

Sanna sa...

Det där ser ju roligt ut!Tack för tipset!Bordet du fyndade var ju helt otroligt fint!Ett sådant håller jag också på att leta efter. kram

alegni sa...

tack för tipset!

Mindi sa...

Åh vad kul. :)
Det ska jag genast testa!

Vilken jätte mysig blogg du har. :)

Kramis
M I N D I