söndag, mars 08, 2009

Kalasrapport


Puh... God natt, önskar en trött mamma efter en hel dags förberedelser och ett kalas med tio fnittriga och spralliga tjejer.
Det blev en glasskiosk på programmet, tack för tipset Ekebo! Jag hade fyra sorters glass som jag gjorde till kulor, olika strössel, kinuskisås och maränger och tjejerna fick stå framför bänken och "beställa" sina portioner. På bordet fanns muffins med rosa glasyr och olika kex samt chokladkyssar. Kalasandet fortsätter imorgon, på den rätta dagen, tillsammans med släktingar.

9 kommentarer:

Annika sa...

Vilket kalas! Härliga bilder.

Maria sa...

WOW....detta kalas gick inte av för hackor!!.....syns att nån har satsat ordentligt, förstår om du nu är sådär lagom trött :O)

♥ mamman i huset ♥ sa...

Ser jättefint ut! Ambitiöst!

För första gången sedan jag fick barn har jag haft ett kalas med "bara" korv och tårta. Inga kakor, bullar och pajer. Det var betydligt enklare men kändes liiiite tråkigt också. Men ibland måste man underlätta för sig, det blir ju så mycket jobb för oss mammor annars.

Kram!

Lena sa...

Oj, det kalaset ser ut som nåt man verkligen hade velat vara med på!

ivars sa...

Hej! Vilket kalas! Förstår att du e trött. Hade också kalas igår med massor av städning, bakande m.m Beslöt igår med gubben att nästa år när han fyller 30 rymmer vi från allt vad födelsedagskalas är. Så får vi njuta lite mer istället! Ha en bra start på veckan!

ALEGNI sa...

det ser ut som ett himmelrike för "små" tjejer!

MiaMaria sa...

Hej!

Låter som ett underbart kalas för tjejerna...och gott ser det ut...

Ha´enn bra vecka!
MiaMaria

Anonym sa...

Vi sällar oss till gratulanterna,minns den lilla flickan mycket bra,ha en fortsatt bra födelsedag säger vi andra sidan bäcken. G o I

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Det var ett kalas vill jag lova..wow
Kram Lotta