torsdag, februari 12, 2009

Alltid inspiration nära till hands

Hallå där alla pinglor! Ibland har man hur mycket som helst som man vill skriva om och visa, nästan så att man kunde slå till med flera inlägg per dag ;) Ibland stöter man på problemet att man helt enkelt inte har bilder av det man vill visa, ibland har man däremot massor med bilder på lager. Ibland har man ett inlägg i tankarna, men sen glömmer man bort att skriva det... Hur som helst - då jag började blogga skulle jag visa den här gamla trälådan, men det har bara inte blivit av. Lådan fanns i mina föräldrars förråd, minns inte var de fick den ifrån, och jag fick lov att ta den för flera år sedan. Tror att den varit en back för någon sorts dricksflaskor av glas. Runt kanten i båda sidorna finns ett band av metall. Det enda jag hittat på nätet om fabriken ("Kestin tehtaat Lahtis 60" står det på sidan) var en annons för kaffegrädde från 1962!

Jag förvarar tidningar i lådan, visst ryms det några till där? ;) Måste förresten nämna att jag är lite stolt över att bara ha köpt en endaste inredningstidning hittills i år! Har istället nöjt mig med att läsa de nummer jag redan har hemma och dessutom får man ju se så många fina bilder hos andra bloggare hela tiden. En blogg med extra fina inspirationsbilder - alla hittade på nätet - har Lotta här! Ta er en titt om ni inte gjort det redan!

15 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Tack gulliga du vad glad jag
blir:-)Hoppas jag kan bjuda på lite ideer.
Kram Lotta

Lallis - liv och leverne sa...

Det är ju helt perfekt med sådan förvaring. Och fin är den också:)
kram Lallis

Bitar av livet sa...

Jättefin låda. Funkar lika bra till tidningar som till kaffegrädde (?). :-)
Du har en väldigt fin blogg och numera är jag här inne varje dag.
/Emma-Karin

Hem och Lycka sa...

Gryyymt fin låda, underbar till tidningarna!

kram

rosenskära sa...

Fin förvaring!

Lena

Stjärnor & Champagne sa...

Vilken ordning...

Hälsn Anne

Lilja's Corner sa...

Snygg förvaring! Skulle inte va dumt alls med en sån låda...

Idag i jobbet hittade jag en inredningstidning från 1994 på kaffebordet. Den kändes väldigt omodern, men jag kunde inte riktigt sätta fingret på varför. Mycket möbler och detaljer var ändå såna som används idag. Kanske var det bara pappret som gulnat.

ALEGNI sa...

snygg tidningsförvaring! i garaget har vi en gammal hartwallåda som väntar på att få flytta in i huset. om jag bara hittade någon användning för den...

Sabina sa...

Bra och rejäl låda, vilket behövs för tidningar. Man vill ju inte genast slänga bort inredningstidningar eftersom man kan bläddra i dem om och om igen.
Ha en trevlig vändag imorgon!
Kram S.

Camillas nya hem sa...

Ja det är ju verkligen så, ibland spottar man ur sig inlägg och ibland är det så tungt! :)

Jättefin låda, perfekt till förvaring av tidningar!

Önskar dig en trevlig helg!

Englagård sa...

Jag tror att du har fått tag på en mejeriback. Förr såldes ju mjölk på glasflaskor och då forslades dom i träbackar. Bara en gissning

Ha en skön fredag kväll
kram Karina

Sanna sa...

Fin låda och oj vad jag blev sugen att läsa en inredningstidning nu.. kram:D

Fröken Fräken sa...

Åh, nu känner jag mig igen så väl igen! Tycker att min blogg har varit så tråkig den senaste tiden, har liksom inte kunnat pyssla och inte haft något "riktigt" att visa upp.. Ibland har man inget att visa upp och ibland har man massor. Jag hoppas att jag har massor efter denna helg. Motivationen är iaf på topp!

Och vilken härlig trälåda. Jag kan inte påstå att jag låtit bli att köpa några inredningstidningar i år. Prenumerar visst på ovanligt många just nu..eh...

Sjöboden sa...

Snygg tidningsförvaring!
Vilken bra planlösning ni verkar ha.

Kram C

Myownhome sa...

Ja men att läsa gamla nummer är ju superbra, man glömmer ju ändå så fort... :P
fin blogg du har!
Hoppas du haft en skön helg och en härlig alla hjärtans dag!
Ha det bra
//Johanna