måndag, december 29, 2008

Rött och gröntNågra utomhus bilder till... Arrangemanget jag gjorde av prydnadsäpplen i höstas har jag fortfarande kvar, passar också till julen tycker jag. Här syns också bättre hur den nya lyktan ser ut, nästan som om den var rostig. De gröna bollarna kommer inte att tas bort i första taget, dom gillar jag i plåtkrukorna. Alla gillar ju inte fuskväxter, men när det gäller buxbom skulle jag nog inte våga mig på äkta, har nämligen kollat vad de kostar... Här bjuder jag också på en lite ljusare fasadbild. Som sagt vi har mycket kvar att åtgärda på gården i sommar, men den dagen... det nöjet! Det är så bra att ha tid på sig och inte skynda fram resultat. Vi kom nämligen igår fram till att den planerade gästparkeringen skulle göra sig mycket bättre på ett annat ställe än vi tänkt från början. Vilken tur att vi inte har hunnit fylla upp med grus där då ännu! Bilder av de andra sidorna av huset kommer jag nog inte visa förrän i sommar nångång, det är alltför mycket som är halvklart där nämligen. Det är baksidan av huset som är finast, fast den ser man bara från havet. Ha det bra alla!20 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vilket vackert hus ni har.
Kram Lotta

Millas hem sa...

Så vackert!
Och utebilderna i tidigare inlägget är riktigt proffsiga!

Kram Camilla

PiaMaria sa...

Jättefint!! Och vilket underbart vackert hus ni har!!!


Gott nytt år!

Kram Pia

Huset på landet sa...

Vilket stort och fint hus ni har! Och havsutsikten är ju kanon! Helt underbara bilder i ditt tidigare inlägg, du skulle nog kunna fundera på en ny karriär...=)
Gott Nytt År!!

rosenskära sa...

Vilka fantastiska ytterfoder ni har på era fönster!

Fint väder har ni också, hoppas att det håller i sig över helgen!

Kram/Lena

Blåbär och hallon sa...

Vilket härligt hus ni har! Jag tror också att det är viktigt att ta tid på sig att bestämma saker och ting och inte ha för bråttom, jag har flera gånger ändrat mig efter att tidigt varit "säker" på hur jag vill ha det.

Kram A

Tulipa sa...

Måste skriva som alla andra! Huset är verkligen jättefint!

Sen borde du inte vara så rädd för att köpa buxbom, jag har många i min trädgård och jag tror inte att någon dött för mig!
Gott Nytt År!
Kram Tulipa

Sjöboden sa...

Åh vad fint ni har på uteplatsen, kul att se en bild på hela huset :-)
Underbart vackert bloggerhead! Vad heter stilen??

Gott nytt och kram
Caroline

Monkan sa...

Vilket underbart hus ni har! Otroligt fin entré med den breda trappan och altanen ser mysig ut, önskar att jag hade en balkong åtminstone.

Vilka härliga vinterbilder du tagit, den med sparken t.ex var jättecharmig.

CinderELLA sa...

Oh, vilket fint hus! Så´na bilder gillar jag. Då vet man mer, liksom. Kram Eva Linnea

ALEGNI sa...

de där buxbomsbollarna ser ju jättefina ut i sin rätta miljö, i affären ser de plastigare ut.
o vilket stort hus du har att inreda!
kram
ingela

Galleri MochB sa...

Så härliga vinterbilder härunder. Håller isen?? Kanske man kunde ta sparken på biltaket och åka ut en sväng...:O) Hoppas verkligen orken återvänder hos E. Trist om hela jullovet skall försvinna i sjuksängen... Gott Nytt År på er! Kram Mia

Fröken Fräken sa...

Ja, det är ju mycket roligare att göra nytt och rätt från början än att ändra. Så för så stora projekt som att rita upp trädgården är det nog bara bra att tänka ett varv till!

Bor man på nordligare breddgrader så måste man ta till fuskväxter om man vill ha något ute den här tiden på året! Och äkta buxbom är inte helt lätta att sköta har jag märkt... Så håll du fast vid dina "fuskisar".

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

♥ Ville bara kika in och önska dig ett riktigt Gott Nytt år 2009 ♥.
Kram Lotta

Lyckolotten sa...

Vacker entré och snygga arrangemang!! är lite sotis på dej som får bo vid havet.. Vi bor mitt i skogen, men visst har det oxå sin charm, det är ju så roligt att ta sig ut till sommarstugan på somrarna för omväxling då. :)
Gott Nytt År 2009!! //L8

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Härligt med buxbomsbollarna! Jag börjar också fundera få att smyga in (eller ut!) en och annan plastväxt, de är ju så himla fina numera. Lyktan är jätte fin, älskar den rostiga looken!
Gillar listan med nyårslöften, det är lätt att hamna i den där duktighetsfällan. Hoppas att du hittar ett nytt jobb i år. Hur gick det med kursen i Uppsala förresten? Jag hoppade av min kurs, får ta ta i pluggandet ett annat år...

Önskar dig ett riktigt, riktigt härligt nytt år!!!!!

Många kramar,
Ann

Lallis - liv och leverne sa...

Hlet underbara bilder och ni har ett vackert hus:)
Kram Lallis

Sabina sa...

Härliga bilder... igen! :)
Undrar hur långt söderut från oss du bor?
Vill önska dig och din familj ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Kram S.

Kristina sa...

Hej Vilket härligt hus, jag skulle också vilja på vid havet, så fantastiskt. Jag läste det du skrivit om Elisabeth Gummeson, så rätt.

Nyaårskram Kristina

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Härliga bilder, gillar också naturbilderna nedanför. Kanonsnygg bild den med blå sparken.

Önskar dig ett gott nytt år. Kram Pirre