lördag, december 27, 2008

Julpynt på trappan

Igår kväll hade vi bjudit hem min bror och hans fru, dom som jag nyligen visade lite hemma-hos bilder ifrån. Då jag var ute för att tända lyktor och marschaller passade jag på att ta några bilder. I taket ovanför entrén har maken nyligen installerat fyra små lampor som har ljussensor. Lamporna är på 1 W styck så dom får lysa hela nätterna. Väldigt praktiskt då man kommer hem efter att de övriga lamporna, som är på klocka, har slocknat.

Den stora lyktan, som det inte blev så bra bild av, och två stycken buxbombollar med belysning fick jag till julklapp. Bollarna har jag önskat mig sedan vi började bygga huset och dom gör sig så bra på trappan. Bra när barnen blir större och man kan börja ge dom en liten vink om önskemål ;) Maken fick börja installera eluttag till dom på julannandagen då det var vackert väder. Ja, oroa er inte, det är hans jobb även till vardags.

Kransen har snälla väninnan gjort till mig och den passar så bra med färgerna på murgrönan och ljungen i krukan. Till sist en helhetsbild över framsidan på huset. Man behöver ju inte titta så noga, det finns mycket som inte är klart där, men jag tycker det blev fint och inbjudande ändå :)


12 kommentarer:

Ellas Inspiration sa...

Så mysigt det ser ut!

Va roligt att att du gillade min juldukning!

Kram Karin

Lallis - liv och leverne sa...

Åh så mysigt:)
Ha en fin helg.
Kram Lallis

Vit poesi sa...

Ha en trevlig fortsättning!
Kramar Malin

ALEGNI sa...

det blev ju hur mysigt som helst!
o huset ser ju enormt ut!

Lyckolotten sa...

Vilken mysig entré ni har. :) Hoppas ni haft en fin julhelg och att tomten var snäll i år.
Känner igen det där du skrev om att sträcka handen till chokladasken..om jag inte slutar proppa i mej choklad så kommer jag att rulla innan nyår. :D

Nettan sa...

Va mysigt det ser ut..så härligt med mycket ljus och lampor!
Kram Nettan

Sanna sa...

Det ser ju verkligen stämningsfullt ut!kram

CinderELLA sa...

Vilka fina julklappar du har fått! Din entré är pampig och jättesnygg. Hur kommer det att bli när det är klart? Magnifikt. Julkram från Eva Linnea

Lilja's Corner sa...

Dom är så fina, bollarna. Och oj, nu e ju jag där ;)

Kristina sa...

Vilken fin entre!
SKönt att tjejen börjar bli bättre.
kram Kristina

Madeleine sa...

Vad mysigt och välkomnande det ser ut! Tur att du har en snäll sambo också när man kommer på knep att få det ännu mysigare. :)
Hoppas du får ett gott nytt år och en fin avslutning på detta.
Kramar
Madeleine

Fröken Fräken sa...

Vad fint ljussatt er utsida av huset var! Sådär lagomt mycket och inbjudande! Det finns vissa härikring som har rena rama Las Vegas-ljusshowen ute...
Hur går det med ramarna? Här kläcker man fler idéer än man egentligen hinner genomföra. Och så kanske man skulle ta och städa!..