fredag, november 07, 2008

När huset är tyst och lugnt

Den spelande ängeln har vi fått som gåva.

Hallå där ute i cyberrymden! Det blev visst frånvaro några dagar igen... Först av allt vill jag skicka en särskild hälsning *vink vink* till mina arbetskompisar V, E och Y och från förr Å. Det är så jättekul med er respons på min blogg! Tack!

I onsdags var vi alltså på sjukhusbesök med Lillebror A och det gick väldigt lätt och bra. Han börjar bli så stor och duktig, gullevännen vår, och charmade som vanligt alla där! Eftersom vi blev klara tidigt så hann vi med shopping efteråt och nu kan jag bocka av EN julklapp till Lillebror på listan, hihi! Inget i inredningsväg - tyvärr tycker ju jag - det blev mest kläder och nyttigheter och några presenter.

Jag har inte känt mig i bästa blogg-form på sistone, har inte vetat vad jag ska visa eller skriva om. Svårt har det varit att få till bilder också då det varit så mörkt. Typiskt mig är att jag tänker bäst på nätterna (då det är lugn och ro i huset) så igår kväll kl 23 slog inredningsinspirationen till! Jobbar till kl 21 ikväll, men imorgon är jag ledig och har massor med planer, bl a ommöblering i vardagsrummet! Kanske byter jag matta och gardiner inför julen redan nu...

Ha en riktigt trevlig fredag allihopa! Hoppas jag kan visa fina bilder imorrn!

12 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Skönt att det gick bra för er! Och säkert kul att hinna shoppa lite också... :O)

Karlsebakken 37 sa...

Så skönt att höra att det gick bra. Vi har ju en liten systerdotter som är på sjukhuset var 8:e vecka och det är alltid lika skönt att höra att det har gått bra när hon har varit där.

Och du - ha inte så höga krav på dig själv till roliga inlägg, fina bilder etc (vet vad du menar - jag är likadan...), det roligaste är ju faktiskt att du skriver och det är alltid kul att se små förändringar eller bara höra att du har det bra!

Ha en skön fredag och en bra (pyssel?)helg så ser jag fram emot nästa inlägg!

Kram Caro

Lösvirkesbyggarna sa...

Så bra att det gick bra med lillebrors sjukhusbesök!

Visst är det så att inspirationen går upp och ner. Det är skönt att få nya idéer, men det behöver få ta sin tid.

Jag vill också ha bättre bildtagarljus! Här har det varit grått och dimmigt alldeles för länge nu. Fram med solen! : )
Kram Anna

Lallis - liv och leverne sa...

vad skönt att det gick bra. Och det är ju så i perioder. Jag har bloggat i säkert 5 år nu(inte på samma blogg) och har absolut känt av just precis det där som d u beskriver. Men det vänder så småningom:)
Och du. Kram och ha en fin helg!
/Lallis

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Ville bara titta in och önska dig en skön helg ♥ och säga att jag gillar din blogg.
Kram Lotta

Anonym sa...

Va bra att det gick bra för er men han är ju duktig lillebror ha en skön helg! hälsn .från G.

Jennyshemochharmoni sa...

Hej! Ibland får man såna perioder när man inte vet vad man ska skriva om men det går över. Man får helt enkelt vila sig ett tag så kommer det till en istället. Angående ditt kommentar hos mig så finns det inget lätt svar på det. Det är inte lätt att göra sig av med saker. Dock "säger" Feng shui att tar du bort något från ditt hem så ger du plats åt något nytt. Det bästa är att omge sig med saker som du trivs med älskar. Såna är ju inte alltid ärvda saker och då bör de inte stanna kvar, bara för "pliktens skull", tycker jag. Ha en riktigt bra helg! stor KRAM till dig!

Anonym sa...

Tenixen! Jag var nog också på jobb idag, men jag hann inte se mycket av dig. Tack för noteringen av mitt intresse.Jo du har en jätte inspirerande blogg, man blir nästan beroende av att titta in till dig så fort man är in på datorn. Ha EN RIKTIGT SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖN HELG! önskar Y

Kristina sa...

Skönt at det gick bra, har mitt barnbarn inlagt just nu, 6 veckor gammal, hög sänka, feber 5 dagar troligen urinvägsinfektion. Man tycker så synd om dem när de är så små.

Jag kan säga att det är ingen fara att säga att du vill ta bort dina gula väggar, det vill jag me. Skulle vilja ha en varm ljusgrå eller vita väggar i köket, men men man får tåla sig lite.

Ibland är det svårt att skriva, har inget att komma med och det är besvärligt att ta kort, å så lossnar det bara. Vänta det kommer mycket att visa sen med julen.
kram Kristina

Tulipa sa...

Hoppas fredagen innebar lite av det du tänkte dig. En dag rinner ju iväg så fort! Hade varit bra om man kunnat dela upp sig i två!
Ha en skön helg!
Kram Tulipa

Fröken Fräken sa...

Vad skönt att sjukhusbesöket gick bra. Här börjar man känna sig lite friskare, även om det snörvlas och hostas fortfarande. Men jag har bestämt mig för att ge mig ut på lite äventyr ändå idag!

ALEGNI sa...

jahaja, nu har halva dagen gått o inget nytt inlägg ännu ;)

skönt att höra att sjukhusbesöket gick bra, de är ju inte direkt det trevligaste man kan hitta på med ungarna...

ha det gott o låt kameran gå varm ;)