torsdag, november 27, 2008

Glöggdags
Trött trött trött... Snart får jag nog ta och dra i nödbromsen känns det som. Skulle behöva en formatering av hårdskivan i hjärnan. Gärna några timmar till per dygn också - för mig själv!

En stunds avkoppling är det att sätta sig med en varm mugg med glögg. Jag dricker gärna ljus glögg och inga extra tillbehör behövs, dom är ju mest i vägen... Denna kallas glöggdryck (svagt kryddad) och har smak av äppel, vanilj, kanel och ingefära. Visst var den god och skönt värmande, fast jag kan inte påstå att den var särskilt "julkänsloframkallande". Nåja, det lär ju definitivt bli många fler tillfällen att smaka på andra glöggsorter. Har ett paket med röd traditionell glögg som väntar på mig nu... Tyvärr, har mycket att blogga om, men ingen ork. Hörs igen senare!


9 kommentarer:

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Hoppas att du lyckas ta dig den där tiden, så att du hinner varva ner och ladda batterierna. Lite varm glögg får en definivt att slappna av och komma i rätt mys-stämning :)

Kram,
Ann

Lallis - liv och leverne sa...

Den glöggen lät jättegod:)
Hoppas att du får möjlighet att bara sitta och bara vara.
Kram Lallis

Moster sa...

Hi hi jag är nog nuförtiden av samma åsikt om tillägget i glöggen, alltså att det är i vägen. Men ljus glögg har jag druckit så sällan att jag inte riktigt har blivit fäst ännu. Har en flaska i kylskåpet jag nog kanske behöver en kopp av när lillajuls granen är sökt i dag. Det är nämligen storm ute igen.
Kram Moster

ALEGNI sa...

jag är tvärtom - har inte riktigt fastnat för ljus glögg, men tänk vilken tur att alla tycker olika. vad tråkigt det vore om det bara fanns en glögg i affärerna :)
ta det lugnt så du orkar ända fram till jul!
kram,
ingela

Galleri MochB sa...

Känner mej så också ibland.... eller ganska ofta. Skyller det på mörkret, och nu är ju snön också så gott som borta. Men imorgon ska vi pynta lillajul så kanske vi får lite mera energi och stämning efteråt. Det brukar ju va mysigt när det röda kommer in och den första staken hamnar i fönstret. Och prova med en pepparkaka till glöggen så kanske det känns lite bättre...:O)

Jojo sa...

Sterssar själv av och an och år egentligen ingenting gjort..

Vet vad du menar..

Men hoppas du hinner njuta och varva ner lite nu i helgen.

Ha en bra lilla jul!
Kram Jojo

Englagård sa...

Jag för min del vill ha vanlig traditionell julglögg, inga konstigheter:) Är väl en sån där bakåtsträvare förstås.

Hoppas du kan ta dig tid i helgen och bara vara och hinna ikapp dig själv.

kram Karina

Annaewa sa...

Vilka härliga glöggbilder!Ser jättegott ut!Ta en glögg och varva ner, det ska jag göra ! Ha en fin Advent!Kram Annaewa

Madeleine sa...

Mums vad gott det såg ut! Och vilka vackra bilder du tagit! :)
Kramar