söndag, september 21, 2008

Avkopplande varje kväll

Söndag och man slappar fullt ut... Tänder en skön brasa, dricker kaffe med äppelkaka och kollar runt på alla fina bloggar en stund. Kramar om barnen lite extra och fixar smörgåsar då de ropar "mamma, kan jag få...".
Ville bara visa den här fina stormlyktan som nu brinner så gott som varje kväll. Den flyttar ibland på sig från rum till rum, beroende på var man befinner sig...
Måste verkligen passa på och bara vara nu, har en mindre trevlig vecka framför oss, om det inte sker nån förändring i planerna. Har man sagt A ska man säga B, heter det, men tänker inte gå in på det just nu. Alla ni som känner vår familj vet ju vad det handlar om. Vi åker iväg i morgon måndag efter jobbet och kommer hem onsdag kväll, så ni lär inte höra av mig innan dess! Men - nästa lördag är jag äntligen leeeeedig! Har jobbat nio lördagar de senaste tio veckorna...
Trevlig ny vecka till alla mina besökare och särskilt till mor och far som åker på en skön resa till fjällen! Grattis på era födelsedagar! För tre år sedan fick min familj samt min bror och hans fru följa med dom dit i några dagar. Vi tänker ofta tillbaka på den trevliga resan!

9 kommentarer:

Inredningstokig själ sa...

Passa på och njut nu innan en ny vecka tar vid :-)

Mysigt har ni det!!

Skatan sa...

Hej!

Vilket mysigt inlägg...kramar barnen lite extra. Ja du, det får mig att längta efter lillan som är på badhuset och plaskar runt med sina vänner och sin far just nu. Nåväl, när de väl är hemma tänker jag säkert längtansfullt tillbaka på det lugn som i o f just nu råder i huset :)

Kul att hitta hit!

På återseende,

Anna

♥ Fyra årstider sa...

Det går åt mycket ljus nu men det är en billig investering i mysighet.
Kram Lotta

Ulli sa...

Ser hur mysigt ut som helst! Vilken fin lykta.

Kram Ulli

Lösvirkesbyggarna sa...

Min lykta har haft sin plats på golvet. Men när jag ser hur du gör så känns det som en självklarhet att den ska få flytta med dit vi är! Bra tips! Jag härmar dig gladeligen genast... : )
Kram Anna

Anonym sa...

Åh gud vad mysigt det ser ut hos er. Stormlyktan var ju helt underbar!
Lät skönt och mysigt med en brasa.. Det var länge sedan vi hade vår tänd, man kanske skulle göra en premiär eldning ikväll :)
kram kram

C´est la vie sa...

Hej, tack va snäll du va ang mina foton :) Det ÄR roligt att fota, även om man inte är så bra känner jag. hihi
Hoppas det blir bättre sen i veckan, och att det inte är något alltför trist som ska inträffa.
Sköt om dig!
Kram från Lina som just tände min lilla lykta på bordet :)
PS kika gärna in i butiken för fler lyktor att tycka om.

Lilja's Corner sa...

Hoppas allt går bra!

NU e den färdig - bloggen! :)

/N

ALEGNI sa...

vad mysigt det ser ut hos er!