tisdag, augusti 26, 2008

En hälsning...

*Vink vink*... till alla nya besökare och läsare av min blogg! Ja, det måste ju vara nya, eftersom besöksantalet stiger för varje vecka. Jätteskoj! Hoppas ni hittar nåt som är inspirerande och kul ;D. Det känns också extra bra med alla "stammisar" som besöker mig regelbundet och lämnar kommentarer, tack!
~
Som ni ser har jag experimenterat lite med bilder igen, också denna gång med Big Huge Labs där det finns så mycket att välja mellan. Fast... nu borde jag skaffa mig mer nya bilder, jag vill ju inte bara visa gamla bilder i repris :P. Ha en bra dag alla, själv jobbar jag kväll - igen! Jag var inte så glad då jag fick min senaste arbetslista, men kanske det blir annorlunda nästa månad ;). Nu gäller det att röja upp här hemma (någorlunda) och leka lite med Lillebror, som precis vaknade, innan han ska till dagis. Bye bye!

8 kommentarer:

Sjöboden sa...

Grattis till alla besökare! Himla fin mosaikbild du gjort... får nog spana in det där bildredigeringsprogrammet... tack för tipset!

kram C

ALEGNI sa...

tack för att du tittade in hos mig också!
du har tjusiga bilder, måste kolla in din blogg lite noggrannare nu!
var ligger svärföräldrarnas stuga som ni besökte? *nyfiken*

MY WHITE COTTAGE sa...

Åh, det där verkar ju hur kul som helst! Det måste jag prova!!! Tack för tipset! :)

Ha det gott!
Många kramar Jenny

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Ser ju kul t med det där bildredgeringsprogrammet, blir ju som lite proffsigt på nå vis :) Härliga bilder du har här på din blogg... Ha det supernice :)

♥ Fyra årstider sa...

Vilka häftiga effekter...önskar man kunde mer än man kan nu.
kram Lotta

Eva Linnea sa...

Vi är tydligen många som blivit inspirerade av dina "bildäventyr"! Tack än en gång. Jag ska in och experimentera mera jag också. Picnik var ju också kul. Kram EL

♥ mamman i huset... ♥ sa...

Oj, vad duktig du har blivit! Riktigt fina fotografier!

Kram och tänk vad spännande med din tävling!

Eikkala sa...

Kul med många besökare. Måste försöka hinna ta tid och kolla prg, för effekterna är super fina.
Kram sari

PS1 Småbröd säger du, har du något super enkelt och lätt recept som du kan dela med dig, mina småkillar älskar småkakor.

PS2 Blommorna finns i min butik som även ska bli webbutik om cirka en vecka. Måste bara hinna fotografera allt *pust*