torsdag, juli 10, 2008

För två år sedan...

Nu när det väl har börjat regna är det som om det aldrig skulle sluta... Visserligen var det på tiden, har sett så många bruna torkade gräsmattor, och som många av er andra bloggare har skrivit så kan man ju göra saker inomhus då som man inte har lust med när det är soligt och varmt. Här hos oss är det för tillfället dåligt med både inspiration och handlingskraft... Maken började känna sig krasslig i söndags, fick 39 graders feber och mycket halsont. Det slutade med att han igår blev inlagd på avdelning för att få medicin via dropp, han har flera olika infektioner som härjar på i kroppen... Så kan det gå ibland... Nu blir det vila, vila, vila!

Inget vidare fotograferingsljus dessa dagar, så jag letade i gamla mappar efter byggbilder istället. Lite overkligt att se dom här bilderna, det känns så avlägset. Det var intressant att se datumen också, den nedersta bilden från övervåningen är tagen den 17:e augusti och vi flyttade in 20:e september! Det var verkligen snabba ryck de sista veckorna, men jag ska påpeka att bara två av sovrummen var klara på övervåningen då vi flyttade in, resten blev klart efterhand. Jag var inte till stor hjälp med min gravidmage och hemska foglossningar... Lillebror föddes 8:e september, så ni kan tänka er att det var fullt upp den hösten ;)

25.5.2006 köket

7.7.2006 vr och hall

17.8.2006 övre våningen5 kommentarer:

Galleri M&B sa...

Låter inte trevligt alls nu mitt i semestern att bli så sjuk!!! Hälsa och krya på er! Ja det är alltid roligt att bläddra i gamla foton och minnas. Tyvärr kraschade vår dator mitt i byggandet och en stor del av alla foton försvann...

Ellas Inspiration sa...

Stackars din make, inget vidare att bli sjuk!

Ja, visst är det skönt när man kan kika tillbaks på bilderna och påminnas hur bra det blev!!

Ha en riktigt skön dag!

Kram Karin

Inredningstokig själ sa...

Vi hade en liknande situation som er förra sommaren, men jag var i början av graviditeten och var jättetrött, ville bara sova och orkade just och just fundera på vilken panel vi skulle ha i köket :-) ....vi flyttade in i Oktober :-)

Pernilla/ Ockra villan sa...

Hejsan.

Tack för grattisarna i min blogg.. och vad roligt att jag hittade hit.

Verkar som om ni hade fullt upp för två år sen.. Härligt att se tillbaka...

Ha det gott

Tjohalia sa...

Vad roligt att gå tillbaka och kika på bilder, kan tänka mig att massor har hänt på två år. Kram Sandra