söndag, juli 06, 2008

Ett tusen bitar...

Vad hittar man på en grå och trist söndag? Jo, man tar fram ett 1000-bitars pussel! Storasyster såg chansen när hon hade mamma och pappa för sig själv idag (storebror hos kompis och lillebror sov sin tupplur) att få lite hjälp med pusslet hon fick till sin födelsedag i mars... Inte helt lätt eftersom det är runt, Ariels mun är alldeles i mitten av pusslet. Den nedersta bilden tog jag för en stund sen, så här långt hann vi idag! Nu gäller det att hitta en passande skiva att föra över pusslet på.

Har förresten inte visat vad som står på bänken i tvättstugan nu! Medicinlådan hade maken med sig hem efter ett besök till stan. Perfekt!

10 kommentarer:

Ellas Inspiration sa...

Pussel passar ju perfekt en sådan här dag.

Väldigt snygg låda. Bra smak han har maken...

Kram Karin

Leva som jag sa...

Pussel är en underbar sysselsättning!! Ha en skön söndag kväll
kramar Malin

PiaMaria sa...

Vilken stilig katt Nelson är! Vi har ett stycke dalmatinerhane (vit med svarta prickar...även han har snyggt manligt rosa öron), som ÄLSKAR att pussla med oss :o))
Bilder finns på min blogg.

H. PiaMaria

PiaMaria sa...

oj jag glömde att säga att dalmatinern är en katt.....

:o)) PiaMaria, söndagsvimsig

Anonym sa...

Hej!
Oj,vad puzzel-sugen jag blev nu! Jag älskar att lägga puzzel :)Jag såg på ClasOlsson en gång en "puzzel-matta",som man kunde rulla ihop när man ville lägga undan det,det lät praktiskt men vet ju inte om det faktiskt funkar bra eller blir det lätt en röra av alltihopa?! ;)
Ha det bra!Vi hörs!
V.

Rosa Hemmet sa...

Oj det var ett puzzel som hette duga! Snygg medicinlåda han fyndat maken din, passade ju perfekt där! Hoppas din helg varit bra!

Ekebo sa...

Pussla låter perfekt att göra en sådan dag. Vad fina saker ni har jag gillar både hinken med skopan och medicinburken. Kram malin!

Susihus sa...

Va kul med ett runt pussel och lådan passade ju perfekt där på bänken. Ha en fortsatt skön söndag. KRAM

Designe sa...

Vilka härliga bilder på pusslet!:) Skoj att du kikade in hos mig så jag hittade hit! Kram :)

Sandra sa...

Den medicinlådan är perfekt. Vi har en likadan här hemma. Kram