torsdag, maj 01, 2008

Jag gillar!Ofattbart att det redan är maj, vi firade ju precis jul! Fast i morse när jag steg ut på trappan kändes det riktigt som en sommarmorgon.

Idag måste jag visa ett hem som är så otroligt vackert! Jag har fotograferat ur tidningen Allt i Hemmet, senaste numret 7, därför är det inte så tydliga bilder (klicka för större bild)

Gillar: rostfria spisfläkten, barstolarna med ryggstöd som ser så bekväma ut, de ljusgrå väggarna, rottingkorgarna under bänken, de svarta gardinstängerna, det mörka golvet och bänkskivorna, alltså... jaaa, allt!

Gillar: det robusta matbordet, stora mattor, luftig möblering, marina lamporna över matbordet, hyllan ovanför vardagsrumsfönstren, soffbordet som liknar ett gammalt skrivbord, alltså... jaaa, allt!

Gillar: det nätta brickbordet som passar var som helst, det gamla skrivbordet, den inbyggda hyllan i väggen, många textilier som passar ihop i sängen, ljust och fräscht rum!

Eftersom jag inte är nån hejare på att göra bildcollage själv, så visar jag också sidan med Bästa Tipsen. Där fanns många pärlor, men kanske man skulle hitta ett och annat om man börjar leta i sina gömmor ;) Har en gammal svart "amerika-trunk" som kanske skulle få komma ut ur mörkret och in i StrandviksVillan! Men gissar att den behöver lite omvårdnad först...


7 kommentarer:

Mia sa...

Gillar oxå. TACK igen :).

Anna sa...

Tack för titten och kommentaren på min blogg :-) Jag kikar tillbaka och här finns mycket jag gillar! Ha en bra första maj!

Sjöboden sa...

Håller med dig! Gillar oxå.....jaaa allt. Hihi
kram caroline

Huset på landet sa...

Jaa man blir så inspirerad av alla vackra hem i alla dessa fina inredningstidningar! Börjar vara svårt att välja tidningar då man skulle vilja ha varannan i tidningshyllan...

Trevlig 1:a maj!

Anonym sa...

Hejsan!

Vad kul med en ny bekantskap!

Jag har ju precis kommit hem, jobbat i natt(Valborg) och sätter mig för att få lite inspiration, hela mitt hus är ju super rörigt pga av försenade köksrenovering.....

Då blev jag jätteglad över din kommentar och över att gå in på din mysiga sida.
Hit kommer jag gärna tillbaka.
Köpte ixå senaste aAllt i Hemmet och tittade precis på samma hem du visar här, lovely!

Nu ska jag lägga mig i badet och läsa den tidningen innan jag ska tillbaka till jobbet (jobbar som sköterska på akuten)

Tyvärr blir det väl inte såå inspirerande på min sida förrän vi börjar få klart i köket, men håll ut så kommer det..... :))

Ha det bäst
Kram Lena

husnummer30 sa...

Verkligen fint! Gillar verkligen den stilen - det vita tillsammans med en del mer "robusta" möbler. Och de stora fönsterna och ljust skadar ju inte... :-)

Ha det fint! //Jill.

Galleri M&B sa...

Innan och under vårt husbygge köpte jag massor av inredningstidningar. Jag var rädd att jag skulle missa nåt viktigt som jag borde ha med i vårt hus...:O) Men nu köper jag faktiskt inte så många... Men visst blir man inspirerad av dom! Jag har också en svart amerika trunk som jag inte riktigt vet vad jag skall göra med... Imorgon åker vi till Åbo till mossi Lena! Kul!!