måndag, mars 03, 2014

Tavellister


Ny vecka med nya utmaningar! Jag har pysslat med lite köksplanering och mailat kunder ikväll och de två äldre barnen har varit på jägarexamenskurs! Så kul att pappan fick dom "övertalade" för nu sitter dom ännu vid läggdags alla tre i köket och förhör varandra, varvat med glada skratt :)

Här kommer några grumliga kvällsbilder från hallen. Det är trevligt med tavellister, så lätt att ändra och flytta om då och då. En ljusslinga hänger fortfarande kvar sen julen och en spotlampa har jag knipit fast där också, istället för att ha en bordslampa. Inte så snyggt med svarta sladden, men det är sånt man får stå ut med ;)



Junior fick en trevlig dinosaurie till julklapp. Den kom som en byggsats där man skulle trycka ut träbitarna och sen pussla ihop den. Eftersom dinosaurien inte är limmad så behövde den stå på ett säkert ställe. Dessutom råkade den ju matcha in lite också, tänka sig ;) I morgon kväll ska vi städa dotterns rum och börja plocka in möbler och grejer igen, yaaayyy! God fortsättning på veckan, allihopa!

10 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Tack för inspirationen! Vilken fin färgskala! Jag köpte några nya fotoramar idag och tänkte göra om lite på min tavellist ovanför soffan. Tyvärr är den så smal att det är svårt att hitta andra saker än just tavlor som ryms på den. Borde byta ut till en lite bredare variant.

Kamomilla sa...

Snyggt! Tavellister är himla praktiska!

Lyckoslanten sa...

Jag diggar tavellister och jag behöver fler!
Snyggt med ljusslingan och lampan!
Vi ses i slutet av veckan! :o)

alegni sa...

Min tavellist i vardagsrummet är också för smal. Det ser trevligt ut när det ryms annat än tavlor på dem också.
Våra kids hade också sådana där trädinosaurier. Det var trist att dammtorka dem. ;)
See ya! Kram

Liljas Corner sa...

Roligt att dinosaurien hittat en plats :)
Jag har ju faktiskt inga tavlor på mina tavellister, den ovanför soffan i vr och så den i farstun. Men det gäller att hitta tillräckligt små saker att ställa på dem.

Hoppas din vecka varit bra!

Erika sa...

Får man fråga varifrån lampan är? S behändigt att knipsa fast :)

StrandviksVillan sa...

Hej Erika! Lampan är från Ikea, verkar inte finnas exakt likadan längre men där finns andra lknande :)

Anonym sa...

Hej på dig,
och roligt att träffa dig även om vi inte hann prata så mycket. Men jag hoppas på fler träffar jag :)

Va fint du har det på hyllorna, och dinon är ju så vacker, en sån kunde jag köpa åt mig själv ;)

Spännande med jägarexamen, har jagar både far och mor i huset, även om det för min del har varit glest mellan turerna sen småttingarna kom, men kanske vi hinner ännu.. Sonen har dock pratat om att han ska skriva i sommar, men man borde ta och kolla var och när dom ordnar, inget dumt att skriva redan nu.

Ha det bra. Kramar.

HD Wallpaper sa...

Very beautiful. xoox Su

kristen stewart hot sa...

Thank you for your very good site….